Voltooi de chaos bij de winkel in Tokio tijdens de PS5-verkoop

Illustratie van een artikel met de titel Complete Anarchy at a Tokyo Retailer over PS5-verkoop

Een screenshot: @ tabata__97 / @ AJapaneseDream / YouTube

PlayStation 5 is afgelopen november gelanceerd, maar maanden later is het nog steeds moeilijk om te crashen, vooral in Japan. Vroeg op de dag verkocht de enorme elektronicawinkel Yodobashi Camera in Akihabara, een van de grootste van het land, een enorme partij PS5. Ik heb alle deuren van de hel gebroken.

Mensen begonnen te duwen en te duwen, en gingen naar de Yodobashi-bediende die een stapel van bijna 300 genummerde kaartjes had om een ​​PS5 te kopen.

Bekijk de chaos die volgde:

De politie werd ingeschakeld en de verkoop werd geannuleerd.

Waarom is dit gebeurd? Zoals Twitter Een Japanse droom Hij wijst erop dat Akihabara blijkbaar slechts een van de twee Yodobashi-camera’s in het grotere Tokyo-Yokohama-gebied is waarvoor de zwarte creditcard van de winkelier niet nodig is om de apparaten te kopen – een vereiste die blijkbaar werd gesteld om verkopers te frustreren.

Bovendien heeft de winkel, in tegenstelling tot in het verleden, genummerde wie het eerst komt, het eerst maalt. In het verleden, ook in een poging om het omdraaien van de console te ontmoedigen, gaven retailers pull-nummers op om hardware te kopen.

Dit heeft de perfecte gelegenheid gecreëerd voor diegenen die een PS5 voor zichzelf willen aanschaffen of deze zelfs willen doorverkopen.

Houd er rekening mee dat de Japanse regering momenteel de noodtoestand afkondigt vanwege het nieuwe coronavirus. Tokio heeft het grootste aantal gevallen van het land.

Alle tweets gebruikt met toestemming.

READ  Microsoft Flight Simulator blokkeert het Suezkanaal met een vrachtschip
Written By
More from Lesley Curry

T-Mobile’s ondersteuning voor sommige telefoons – hoe u een vervanging kunt krijgen

Aangezien telefoonaanbieders in de loop van de tijd evolueren om plaats te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *