Fall Guys Split-screen & Couch Multiplayer op PS5 en Xbox

Is Fall Guys Split Screen op PS5 en Xbox Series X/S? Het populaire platformspel voor meerdere spelers is sinds kort gratis en beschikbaar op alle moderne platforms. Naast het online met andere mensen spelen, kunnen spelers hun vrienden ook rechtstreeks uitnodigen om met hen in de lobby te spelen. En hoewel deze functie online beschikbaar is, willen veel fans weten of je met vrienden in lokale coöp kunt spelen. Dus is er een gesplitst multiplayer-systeem in Fall Guys op consoles? Dit is wat we weten.

Heeft Fall Guys ondersteuning voor gesplitst scherm?

We zullen hier niet de dupe worden. Helaas, Fall Guys heeft geen enkele vorm van lokale multiplayer en ondersteunt geen coöp op de bank. Hetzelfde geldt voor zowel Xbox Series X als PS5. Het is een beetje jammer dat de game deze functie niet ondersteunt, want Fall Guys lijkt een perfecte partygame om persoonlijk met je vrienden te spelen voor een grote tv in je woonkamer.

Fall Guys is een erg leuk en grappig spel, maar het zou een betere ervaring zijn om het op een gesplitst scherm te spelen. Op dit moment heeft ontwikkelaar Mediatonic geen plannen om een ​​native multiplayer-functie te implementeren. Maar eerlijk gezegd lijkt het niet te ingewikkeld om te implementeren, en als de gemeenschap er voldoende interesse in toonde, zouden ze de houding van de ontwikkelaar erover kunnen veranderen. Het enige echte probleem dat we hier waarschijnlijk zullen zien, is hoe we de voortgang van alle spelers kunnen volgen, aangezien het nieuwe F2P-systeem nu veel ontgrendelingen heeft.

READ  De Xbox Series X Mini-Fridge begint misschien als een meme, maar is uitgegroeid tot een favoriet bij fans

Maar dat is iets dat al is opgelost in andere games, en Mediatonic zal dat waarschijnlijk ook doen. Vooral om Epic Games te ondersteunen die het vorig jaar kocht. Voorlopig is de enige manier om met andere mensen vanuit dezelfde kamer te spelen echter op meerdere apparaten.

Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *