Google Camera 8.5-update nu beschikbaar, vóór Pixel 6a

Google heeft een nieuwe update uitgerold voor de Google Camera-app voor de Pixel-serie telefoons, waardoor deze naar versie 8.5 komt vóór de lancering van de Pixel 6a volgende maand.

Hoewel de Pixel 6 en 6 Pro een belangrijke upgrade zijn van de camerahardware die in Google-telefoons wordt gebruikt, gebeurt veel van wat de Pixel-serie geweldig maakt voor fotografie, via software. De Google Camera-app op Pixel-telefoons verbetert uw foto’s terwijl u ze maakt, of u nu achteruitkijkt’echt deuntjeVanaf je huid of door een Blade Runner-achtige “Super Res Zoom” te bekijken. “

Updates van de Google Camera-app zijn relatief zeldzaam en vinden vaak plaats in de dagen of weken voordat een nieuw Pixel-apparaat wordt uitgebracht. Aangezien we nu iets meer dan een maand verwijderd zijn van de release van de middenklasse Pixel 6a op 28 juli, is het geen verrassing dat Google een nieuwe update voor de Camera-app uitrolt.

De update, die Google Camera naar versie 8.5 heeft geduwd (met de vorige versie 8.4), is vanmiddag beschikbaar gekomen Via Play Store. Uit onze beperkte tests blijkt dat Google Camera 8.5 op grote schaal is uitgerold in alle momenteel ondersteunde Pixel-modellen, inclusief mid-range opties zoals de Pixel 5a.

Ondanks de wijziging in het versienummer – met een paar kleine updates in de afgelopen maanden die de app op 8,4 hielden – lijkt Google Camera 8.5 geen merkbare veranderingen te hebben in het ontwerp of de functionaliteit. De update zal waarschijnlijk de nodige finishing touch bevatten voor de aankomende Pixel 6a, die de hoofdcamera van oudere Pixel-telefoons combineert met de rekenkracht van de Google Tensor-chip.

READ  De Cyberpunk 2077 OnePlus 8T-editie-telefoon is geweldig

Als je na de update van vandaag naar 8.5 iets anders opmerkt aan de Google Camera-app, laat het ons dan weten in de comments. In de tussentijd blijven we zoeken naar nieuwe functies, aanwijzingen en verbeteringen die Google heeft voorbereid.

Meer over Pixel:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Lesley Curry
Het nieuwe Magic Keyboard brengt Touch ID naar alle M1-Macs
Onlangs werd Apple’s Magic Keyboard voor Mac aangekondigd, dat wordt geleverd met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *