Fallout 4 krijgt volgend jaar een Xbox Series X/S- en PS5-upgrade

Bethesda kondigt aan dat Fallout 4 naar PlayStation 5 en Xbox Series X komt | S zal volgend jaar een officiële update van de volgende generatie hebben.

Als onderdeel van het 25-jarig jubileumfeest van Fallout heeft Bethesda uitgebracht Blogpost die de langverwachte gratis update aankondigde die ook naar pc komt.

Acht jaar nadat Fallout 4 voor het eerst werd uitgebracht, bevat de update een prestatiemodus die hogere framesnelheden mogelijk maakt, een kwaliteitsmodus voor 4K-graphics, evenals bugfixes en meer Creation Club-inhoud (officiële Bethesda-mod-ondersteuning).

De ontwikkelaar heeft geen specifieke datum of venster voor de next-gen update van Fallout 4 onthuld, en heeft ook geen volledige lijst met functies gegeven, maar het zal waarschijnlijk ook console-specifieke upgrades bevatten, zoals het gebruik van PlayStation 5 haptische feedback.

Het is misschien de enige “nieuwe” Fallout-update voor een tijdje, althans officieel, aangezien Fallout 5 waarschijnlijk jaren verwijderd zal zijn, omdat Bethesda het pas na Elder Scrolls 6 zal uitbrengen, wat op zijn beurt na Starfield 2023 zal komen.

Desondanks is de mod-gemeenschap in de maak, met Fallout 4’s in LC-formaat, Fallout London, gepland voor een release in 2023. In onze 9/10-recensie van het basisspel zei IGN: “Briljante wereld, geweldig knutselsysteem, sterk verhaal en karakters en meer! Fallout 4 heeft hem een ​​gloeiende goedkeuring opgeleverd.

Ryan Dinsdale is freelance vertaler bij IGN. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

READ  Video: Digital Foundry onderzoekt Switch-games met een lagere resolutie
Written By
More from Aubrey Mason
Details voor pre-order en 25th Anniversary Edition – PlayStation.Blog
Na de release van de Gran Turismo 7-trailer van PlayStation Showcase vorige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *