Fallout: New Vegas mod heeft het Power Shield vernieuwd om oudere games weer te geven

Nieuwe en verbeterde Fallout: de New Vegas-mod zorgt ervoor dat het Force Shield geen visuele teleurstelling wordt. Volg van Kev Bethesda RPG-spel Fallout 3 introduceerde opnieuw enorme blokken staal en kracht in de serie, aangezien sommige normale outfits wat training vereisten, het futuristische militaire pantser veel te wensen overliet in open wereld spellen. Power Armor is al 25 jaar de visuele snelkoppeling naar Fallout en nu behandelt het vernieuwde New Vegas hen met het respect dat ze verdienen.

Deze mod van Woooombat, genaamd “Titans of the New West 2.0”, is een mod-update voor 2020 voor Fallout: New Vegas die nieuwe pantserinhoud, functies, verbeteringen en uitgebreide vertakkingen toevoegt: ondersteuning voor New Vegas-mod.

Een van de belangrijkste verbeteringen in deze Fallout: New Vegas-mod introduceert een esthetische verbetering, gericht op het veranderen van de Force Armor in de “zwaardere, omvangrijkere en imposantere” proporties waar het bekend om staat, wat Bethesda tot op zekere hoogte deed in Fallout 4. Woooombat zegt dat de Force nu op een pantser moet lijken. Het lijkt veel op klassieke games, met veel mesh- en textuurverbeteringen over de hele linie.

Pip-Boy is nu ook goed geïntegreerd in krachtige bepantsering, met boosters met de in-game menu-widget erin. Er zijn zelfs enkele nieuwe animaties om de krachtpantsermeter en het gewicht te verkopen, samen met de juiste krachtpantser.

Enclave-pantser doet nu meer denken aan hoe het eruit zag in Fallout 2, en het door NCR geborgen pantser onderscheidt zich nu ook “onbeschaamd en trots van het standaard niet-broederschap / broederschap van Steel T45d”.

READ  De Marvel-game van Amy Hennig heeft zijn eerste bevestigde schrijver

Er is zelfs extra inhoud in de vernieuwde Fallout: New Vegas-mod, die “inactieve mini-alternatieve animaties bevat, identieke wereldobjecten voor alle bepantsering, unieke weergavemodellen voor Enclave Advanced Power Armors in Remnants Bunker en Winterized T51b Armors in Anchorage Outpost en het hoofdkwartier van de Verenigde Staten.”

Je kunt “Titans of the New West 2.0” vinden Nexus wijzigenmaar er moeten wel een aantal andere mods worden geïnstalleerd om te werken, dus het is aan te raden om de beschrijving te controleren en ervoor te zorgen dat je mods op één lijn liggen.

Als je meer Fallout-inhoud wilt, hebben we je gedekt met alles wat we weten over Fallout 5 releasedatumsingleplayer en de laatste informatie van Bethesda samen met een lijst met namen Beste Fallout 4-mod zoals dat.

Written By
More from Max Mcgee
Hoe Citizen Sleeper het genre opnieuw onderzoekt en waarom Cyberpunk 2077 “gehistoriseerd” is
Cyberpunk is een relatief nieuw genre. De meesten zullen verwijzen naar de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *