Fans van Genshin Impact zijn verrast dat Barbara er nu uitziet “als een oma op een bingo-avond”

Game-updates veranderen veel dingen, maar ze zijn niet allemaal gedocumenteerd. Soms glippen dingen door kieren. Andere keren is het iets te eenvoudig om op te noemen. Als het echter om de Genshin Impact 1.3-update gaat, lijkt het erop dat de stemlijnen van een personage zijn afgezwakt en dat de community volledig instort.

Barbara is een pittige zangeres die meestal als genezer is gemaakt. Ze is pittig, vrolijk en zo goed als een animatie. Als je vecht met de nieuw getrokken Xiao, zal ze er zijn om je aan te moedigen. Of dit is goed Het was de zaak. Tegenwoordig is het iets meer energiezuinig. Reddit-gebruiker: “Beste Mihoyo, Old Barbara heeft me betrapt op het gevecht.” Schrijft. “Nieuwe Barbara is als een grootmoeder op Bingo Night. Geef me mijn dappere idoolfans.”

Het is een gevoel dat veel mensen in de gemeenschap delen. Ik ben tegengekomen veel van Reddit En de Twitter Inzendingen die hetzelfde aanvragen, krijgen elk een groot aantal stemmen voor. Een van de meest populaire berichten vergelijkt alle nieuwe spraaklijnen van Barbara met haar oude, en ja, het is behoorlijk merkbaar.

U kunt het onderstaande gedeelte zelf bekijken:

Bijgewerkt Barbara’s vaardigheidsgeluiden van Jinshin-effect

Als u in de tussentijd op zoek bent naar een andere processor om in te vullen, heeft ons Genshin Impact Layers-menu enorm veel opties voor u. Als je Genshin Impact zelf wilt proberen, kun je het goed vinden Hier.

READ  Combat Mission Shock Force 2 is eindelijk op Steam
Written By
More from Max Mcgee

Tweeledige steun in VS groeit voor India tegen Chinese agressie in Ladakh

India kreeg een sterke tweeledige steun in het Amerikaanse Congres vanwege de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *