Overwatch 2 en Diablo 4 zullen in 2021 niet worden uitgebracht, zegt Activision Blizzard

Blizzard-fans hopen er iets van te horen Observatie 2 of Diablo 4 Volgende releasedata voor Blizzard BlizzConline 2021 Ze zullen hun verwachtingen willen verlichten. Uitgever Activision Blizzard zei donderdag in een winstoproep dat er naar verwachting geen game zal worden uitgebracht in 2021. Er is geen releaseperiode gegeven.

Activision Blizzard meldde In een persbericht Dat het bedrijf handelen Het boeken van “significante vooruitgang” in zijn titels in ontwikkeling voor “ander belangrijk intellectueel eigendom”, waarvoor het bedrijf “verdere groei in 2022 en daarna” verwacht.

Leidinggevenden zeiden tijdens de oproep dat Activision Blizzard weer een verjongde titel in het bedrijf had, blijkbaar in context De Crash Bandicoot N.Sane Trilogy En de Tony Hawk Pro Slider 1 en 2. een Geremasterd van Blizzard Diablo 2 Er wordt gezegd dat het in ontwikkeling isWat zou kunnen leiden tot zelfs Diablo-fans 4 laat hem vrij. Blizzard heeft ook een mobiele dochteronderneming in ontwikkeling, De onsterfelijke Diablo.

Beide Noteer en observeer 2 En de Diablo 4De belangrijkste follow-ups in twee van de belangrijke franchises van Blizzard waren Adverteer in de jaarlijkse fan van het bedrijf BlizzCon vond plaats in 2019. Blizzard gaf destijds weinig details over deze franchises, maar gaf dat wel aan Observatie 2 De opnieuw geconfigureerde helden worden gepresenteerd En nieuwe gezichten, ze maakte haar debuut in een drama met de herverpakte Overwatch-crew. De game zal naar verwachting worden gelanceerd op Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC en Xbox One, zei Blizzard destijds.

Diablo 4 Het is naar verluidt al een tijdje in ontwikkeling – waarbij het project verschillende keren van richting veranderde. Zei gamedirecteur Luis Barrega tijdens BlizzCon 2019 Diablo 4 zullen “Breng de ketting terug naar zijn wortels.”

READ  Ashok Gehlot spreekt over BJP "Luring" Congress MLA's, Oust Government

Noteer en observeer Het werd uitgebracht in mei 2016. Het was de hero shooter Het werd in 2014 onthuld op BlizzCon. Blizzard hield een proefperiode voor de Noteer en observeer Met ingang van oktober 2015.

Diablo 3 Het werd oorspronkelijk uitgebracht op Windows-pc in 2012. Het kwam later op consoles.

Written By
More from Aubrey Mason

COVID-19-gemeenschap verspreid in enkele Thiruvananthapuram-gebieden: Pinarayi Vijayan

Pinarayi Vijayan heeft echter uitgesloten dat een volledige lockdown wordt afgedwongen (Bestand)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *