Fans van Grand Theft Auto 6 willen zo graag meer nieuws dat ze zich naar de maan wenden

Fans van Grand Theft Auto 6 willen zo graag meer nieuws dat ze zich naar de maan wenden

Rockstar heeft nog geen details over Grand Theft Auto 6 gedeeld, maar fans zijn ervan overtuigd dat er een of andere aankondiging op handen is. Waarom? Vanwege de maan.

De ontwikkelaar heeft onlangs een nieuwe afbeelding van GTA Online’s Moon Festival uitgebracht, die je hierboven kunt zien. Deze afbeelding is gedeeld als onderdeel van Blogpost Over GTA Online, dat – op het eerste gezicht tenminste – allemaal redelijk standaard dingen was.

Maar het is het Moon Festival-imago dat de aandacht trekt – waarbij sommige fans denken dat Rockstar feitelijk het volgende item van de serie in dit schijnbaar voor de hand liggende beeld plaagt.

Hier is Ian die GTA5 speelt.

De theorieën beginnen eenvoudig en logisch genoeg. Op de achtergrond van de foto zie je het beroemde Vinewood-bord in GTA Online. Het bord zelf is echter verduisterd door de twee karakters (in hun Red Happy Moon-shirts) op een manier die alleen de letters V en I zichtbaar laat. Natuurlijk is VI zo naast elkaar gelijk aan zes in Romeinse cijfers.

Veel reacties suggereren dat dit een opzettelijke reclame is voor de GTA6-game van Rockstar, en dat kan ook zo zijn.

Maar dan gaat het herkauwen letterlijk uit deze wereld.

Grand Theft Auto-fanaccount @GTAVInewz deelde deze foto van het Moon Festival, speculerend dat Rockstar later vandaag, 3 oktober, meer over GTA6 zal delen.

Volgens de post worden Grand Theft Auto en Red Dead Games doorgaans op een dinsdag in oktober aangekondigd. Ondertussen komt de maan op de afbeelding overeen met de maanstand van vanavond.

Een andere gebruiker genaamd Dirty_Worka deelde deze foto ook en merkte op dat de maan in deze promo ‘Afnemende Gibbous met ~85 procent’ is. Hoewel ik geen astroloog ben, zei @Dirty_Worka dat de maan gisteren in dezelfde fase terechtkwam, en op 1 november opnieuw zal binnengaan.

“Zou deze laatste tweet niet alleen VI boos kunnen maken, maar ook de volgende grote aankondiging kunnen betekenen”, vroeg de poster zich af.

Het punt is dat fans, wat Rockstar ook zegt of doet, zullen speculeren.

Een andere afbeelding die in dezelfde blogpost werd gedeeld, toonde een nieuwe hoed die GTA Online-spelers kunnen krijgen als onderdeel van het Oktoberfest. Hoewel de V of I nergens te zien zijn zoals te zien op de afbeelding van het Moon Festival, “vonden” velen ze verborgen door de ontwikkelaar (hoewel veel van deze reacties sarcastischer lijken).

Krijgen we binnenkort meer nieuws? Welnu, we weten dat Grand Theft Auto 6 in aantocht is, waarbij uitgever Take-Two investeerders vertelt dat ze volgend jaar “recordniveaus” aan verkopen kunnen verwachten. Rockstar zal de komende maanden zeker meer details delen. Maar later vandaag? Wie weet het echt, behalve de ontwikkelaar zelf.

Eurogamer zal u op de hoogte houden als we meer horen.

READ  Chef-kok Robert Irvine tekent nieuwe Food Network-deal, plant ‘Restaurant: Impossible’ Spinoff

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *