Overwatch 2-spelers debatteren over de meest gerespecteerde schadeheld van het spel

Overwatch 2-spelers debatteren over de meest gerespecteerde schadeheld van het spel

gepubliceerd: 03-10-2023T10:10:48

Bijgewerkt: 03-10-2023T10:11:02

Sterven is in geen enkel spel leuk, maar als de manieren waarop je kunt sterven net zo breed zijn als in Overwatch 2, zijn niet alle mensen gelijk geboren..

Met een selectie ter grootte van Overwatch zullen sommige helden altijd vervelender zijn om te sterven dan andere. We hebben al constante klachten gezien over one-shots van personages als Widowmaker en Hanzo, die tot de meest frustrerende personages behoren om voor te sterven.

Artikel gaat verder na advertentie

Maar zijn er helden die de samenleving daadwerkelijk respecteert, en speelt een van hen een schadelijke rol? Zij zijn tenslotte de rol die het meest waarschijnlijk moorden oplevert.

Eén speler is nieuwsgierig naar de mening van de community over de meest gerespecteerde schadeheld Ik ging naar de forums Om deze kwestie te bespreken.

Hitscan Heroes komen naar voren als de meest gerespecteerde helden van Overwatch 2

Vreemd genoeg was Zenyatta de koploper voor de meest gerespecteerde schadekampioen. Wij zullen dit negeren.

Daarna was Tracer een van de meest genoemde helden, die altijd bekend stond om zijn hoge vaardigheidsplafond. Eén speler zei het mooi: “Het voelt niet goedkoop om ervoor te sterven, omdat je weet dat goed volgen een hele vaardigheid is.”

Artikel gaat verder na advertentie

Er werden ook verschillende Hitscan-kampioenen genoemd als andere respectabele schadekarakters, zoals Ashe en Cassidy, omdat ze “volledig afhankelijk zijn van de nauwkeurigheid en vaardigheid van de speler, maar ze geen goedkope schoten kunnen krijgen zoals Widow en Hanzo dat kunnen.”

“Als ze voortdurend schoten afvuren en dynamiet/granaten op mij laten vallen, zijn ze de moeite waard om te doden. Het komt zelden voor dat ik gefrustreerd raak door een goede Cass of Ash, omdat ze ook een aantal goede tegenaanvallen hebben.

Artikel gaat verder na advertentie

Het consistente thema hier lijkt te zijn dat de ander de uren en vaardigheden moet investeren om te kunnen doden om ‘respectabel’ te worden.

Voor meer nieuws en updates over Overwatch 2 kun je de Diablo-crossover bekijken, waardoor Moira in een nieuw jasje veel op Lilith gaat lijken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *