Fans van Resident Evil Village ontdekken een schokkende nieuwe dame, Dimitriscu. Details

Resident Evil Village Fans staan ​​versteld van de nieuwe details die Capcom in hun nieuwste survival-horrorgame heeft gestopt. Dit detail is specifiek van Lady Dimitrescu, die een van de belangrijkste schurken is in de onlangs uitgebrachte titel. En hoewel dit op geen enkele manier de manier verandert waarop spelers de game als geheel zouden kunnen zien, laat het wel zien hoe slim de ontwikkelaars die aan het project bij Capcom werken, zijn.

Gespot in een nieuwe TikTok-video, een Resident Evil Village De speler realiseert zich dat de partituren in het kasteel van Lady Dimitrescu op een heel speciale manier zijn vernietigd. Bij het onderzoeken van deze trap in de buurt van het gebied van de kerkers, werd opgemerkt dat elke derde of vierde sport iets meer werd gedragen dan de andere. Wat is daar de reden voor? Het lijkt te maken te hebben met de grootte van mevrouw Dmitrescu. Omdat ze veel groter is dan de andere personages, wordt ze verondersteld trappen te beklimmen door op elke derde of zo trede te klimmen, in plaats van stap voor stap te gaan zoals de anderen. Als zodanig zijn deze details bedoeld om te laten zien dat de trappen op een heel speciale manier zijn gedragen vanwege de manier waarop ze erop worden gelopen.

Tweet insluiten

Wist je dit over Resident Evil Village? #vampier #ziek # bewoner 8 # re8 #re8village #speldetails # sta op #gettok

♬ Origineel geluid – Verborgen speldetails

Nogmaals, in het grote geheel is dit het meest the Resident Evil Village Fans zullen het zeker nooit merken. Maar voor degenen met scherpe ogen, het laat gewoon zien hoe bepaalde omgevingsartiesten echt zijn bij het maken van sites zoals deze. Als je ooit twijfelde of Capcom een ​​van de beste milieuontwerpstudio’s ter wereld is, zal dit kleine stukje informatie je waarschijnlijk van gedachten doen veranderen.

Als je nog niet hebt gespeeld Resident Evil Village Je kunt de game nu voor jezelf krijgen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X en pc. Integendeel, als u zich afvraagt ​​of deze titel u misschien interesseert, kunt u: Bekijk hier onze speciale recensie.

[H/T WGTC]

READ  De Nintendo-baas zei dat het belangrijk is om de herinneringen van fans te respecteren bij het maken van meer inhoud voor Nintendo-personages
Written By
More from Lesley Curry
Onderzoekers van de TU Delft maken Game Boy die werkt zonder batterijen | NU
Onderzoekers van de TU Delft en Northwestern University hebben een Game Boy...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *