Far Cry 6 draait op 4K en 60 fps op PS5 en Xbox Series X

Ubisoft heeft eindelijk gameplay-screenshots onthuld Far Cry 6 Het is niet verwonderlijk dat de game er vandaag de dag uitstekend uitziet. Het ziet er niet alleen solide uit vanuit mechanisch oogpunt – wat we verwachtten van de Far Cry-serie – maar het is ook visueel indrukwekkend. Dit lijkt deels te wijten te zijn aan de extra kracht die de PlayStation 5 en Xbox Series X nu hebben gegeven aan degenen die de game bij Ubisoft ontwikkelen.

Spreek om te posten VGC In een nieuw interview zei hoofdontwerper van Ubisoft Toronto Games, David Grivel, dat Far Cry 6 Het zal een veel betere ervaring zijn op de volgende generatie platforms voor degenen die een van de nieuwe consoles bezitten. Om specifieker te zijn, bevestigde Grivel de specificaties voor deze geüpgradede hardware volledig. Grivel legde uit: “Een detail dat ik aan de nieuwe generatie zou kunnen toevoegen, is dat het ons in staat stelde de game met 60 fps in 4K te draaien, wat echt gaaf is.”

Terwijl Far Cry 6 Mogelijk bereikt deze benchmarks op PS5 en Xbox Series X, Grivel zorgde er ook voor dat degenen die op de laatste generatie platforms spelen, geen lagere versie van de game zullen ontvangen. “Terwijl we de komende weken en maanden verder gaan, zullen we zeker meer gaan vertonen op verschillende platforms”, legde hij uit. “Wat ik wel kan zeggen, en ik kan niet teveel in detail treden over de specificaties of dat soort dingen, is dat de game prima werkt in zowel de vorige generatie, de nieuwe Xbox Series-generatie als de PS5.” Waar je ook wilt spelen Far Cry 6, Lijkt Grivel erop te vertrouwen dat het eindproduct goed zal worden geoptimaliseerd voor alle apparaten, wat zeker bemoedigend is.

READ  Halo Infinite Dev zet het record recht op microtransacties en Loot Boxes

Far Cry 6 Het is bevestigd dat het later dit jaar wordt gelanceerd op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc. Als je op de hoogte wilt blijven van al onze aankomende shooter-berichtgeving, kun je deze hier volgen.

Waar voel je je over Far Cry 6 Op basis van wat we tot nu toe hebben laten zien? Laat me je mening weten in de reacties of op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Vanessa Hale

Capcom datalek onthult Sony’s Street Fighter exclusiviteit voorbij, SF6 zou naar Xbox kunnen komen »OnMSFT.com

Een ongelukkige ommekeer in de gebeurtenissen voor het in Japan gevestigde gamebedrijf...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *