De AirPods zullen binnenkort opnieuw worden ontworpen, beweert het rapport

De opnieuw ontworpen Apple AirPods zullen in 2021 worden gelanceerd en volgen met een nieuwe versie van AirPods Pro in 2022, volgens Nieuw rapport Van Mark Gorman van Bloomberg en Debbie Wu, onder vermelding van “goed ge├»nformeerde” mensen.

De nieuwe AirPods hebben kortere poten aan elk oor, waardoor ze dichter bij de AirPods Pro-look komen. En Apple test het AirPods Pro-ontwerp dat helemaal geen stam heeft. Bloomberg-bronnen beweren dat het kofferloze ontwerp debuteert op de Beats-koptelefoon die in juni wordt aangekondigd.

Andere AirPods dan Pro hebben ook een nieuw ontwerp van de behuizing en AirPods Pro zal nieuwe bewegingsdetectietechnologie bevatten die zal worden gebruikt voor het volgen van fitness.

Oordopjes en oortelefoons lijken de live focus te zijn, maar het zijn geen nieuwe over-ear-koptelefoons. Apple heeft zojuist een hoofdtelefoon voor over het oor gelanceerd, AirPods MaxEind vorig jaar. Bronnen zeggen dat Apple momenteel niet werkt aan een nieuwe versie van die releases.

Apple AirPods zijn geclassificeerd als wearables en bezetten intern dezelfde productcategorie als de Apple Watch. Telkens wanneer Apple zijn kwartaalinkomsten aan aandeelhouders rapporteert, is deze categorie een van de twee grootste groeigebieden voor het bedrijf, samen met diensten.

Zoals het Bloomberg-verhaal ook aangeeft, genereert Apple nu alleen al met wearables $ 30 miljard aan inkomsten per jaar. De iPhone domineert nog steeds de inkomsten van het bedrijf. Wearables zijn goed voor iets meer dan 10 procent van de omzet.

Het rapport bevat geen verdere details over de nieuwe AirPods-productfuncties of -specificaties, of over wanneer ze zullen arriveren.

Gewoonlijk – maar niet altijd – kondigt Apple zijn producten aan op vier grote evenementen gedurende het jaar. De eerste, meestal in maart of april, richt zich vooral op iPads. De tweede conferentie – de ontwikkelaarsconferentie van het bedrijf in juni getiteld WWDC – richt zich voornamelijk op software, maar omvat ook nieuwe diensten en soms Mac- of Mac-accessoires.

Vervolgens organiseerde het bedrijf onlangs twee evenementen tussen september en november, een met de nadruk op de nieuwe iPhone- en Apple Watch-serie, en de andere met mogelijk een draagtas van andere consumentenproducten zoals Macs of iPad-modellen die dat niet deden. Ze verschijnen eerder in het jaar.

De nieuwe AirPods zullen waarschijnlijk geschikt zijn voor een iPhone / Apple Watch-evenement, maar er is geen manier om te weten dat het in plaats daarvan niet op WWDC of een ander evenement zal komen.

De originele AirPods werden in september 2016 samen met de iPhone 7 en Apple Watch Series 2 aangekondigd. AirPods Pro aangekondigd Met een eenvoudig persbericht, geen live-evenement, in oktober 2019.

Lijst met afbeelding door Geoff Dunn

READ  Intel verlaagt Apple's M1-chip naar "zorgvuldig ontworpen" standaarden
Written By
More from Lesley Curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *