Far Cry 6: technische prestatiegegevens van Ubisoft op PS5 en Xbox Series X | s; Resolutie en FPS

Far Cry 6 wordt op 7 oktober gelanceerd voor pc, PS5, PS4 en Xbox Series X | S, Xbox One en Google Stadia. Tot nu toe kenden we de technische details van de titel niet, en het was Ubisoft’s Ben Hall die details wilde geven over Versies van Sony- en Microsoft-consoles In een interview met Gamereactor.eu. In principe kunnen we rekenen op een 4K en 60fps op beide apparatenNaast ervoor te zorgen dat de game profiteert van SSD-technologie, zijn laadtijden geen probleem.

Far Cry 6: Een nieuwe generatie, maar zonder opofferingen

Hoewel de titel ook de consoles van de laatste generatie zal halen, bevestigt Ben Hall dat het ervoor heeft gewerkt. Haal het meeste uit je PS5 en Xbox Series X | S-apparaten.: “We wilden ervoor zorgen dat Far Cry 6 een solide game zou zijn op consoles van de volgende generatie, maar ook dat eerdere ervaringen niet werden aangetast”, zegt hij.

  • Het kan je interesseren: Far Cry 6 werkt samen met 12 Ubisoft-studio’s

In termen van wat de nieuwe consoles kunnen bereiken, wijst Hall erop dat het mogelijk is om te bereiken “Zijdezachte ervaring‘, dankzij het vermogen om ‘4K-resolutie, 60 frames per seconde, snelle laadtijden en installaties met hoge resolutie’ te leveren, evenals het erkennen dat het ontwikkelen van de titel een ‘enorme inspanning’ en ‘uitdagend’ was voor zijn team, wat wordt beschouwd als de ‘beste ter wereld’.

Far Cry 6 zal volgende in de verkoop gaan 7 oktober Op pc, PS5, PS4, Xbox Beings X | S, Xbox One en Google Stadia. Nogmaals, de saga zal wedden op de open wereld, beweging en stealth-mechanica, evenals belangrijke nieuwigheden zoals het wapenaanpassingssysteem en de mogelijkheid van ritten, onder andere. U kunt bestanden lezen volledige vooruitgang in de volgende link.

READ  Halo Infinite op Xbox Series X voor Dolby Atmos - wat dat betekent voor multiplayer

bron | Gamereactor.eu

.

Bron van artikel

Disclaimer: dit artikel is gemaakt op basis van de feed en is niet bewerkt door ons team.

Written By
More from Vanessa Hale

Diablo 2 Resurrected onthult optimalisatiefuncties op Xbox Series X.

Diablo 2: Resurrected is amper een week verwijderd van release en Blizzard...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *