Belangrijke data, tijden en evenementen om naar te kijken

zondag 8 augustus

Vijf evenementen die je gezien moet hebben

23:00 (zaterdag) – 01:45 (zondag): Atletiek, Marathon Heren
Tijdens het laatste atletiekevenement op de Olympische Spelen strijden ‘s werelds beste marathonlopers in de straten van Sapporo. Regerend Olympisch kampioen en wereldrecordhouder Eliud Kipchoge blijft de favoriet ondanks een zeldzame slechte prestatie tijdens de marathon van Londen in 2020. De Brit Calum Hawkins heeft een medaille op het oog.


xyz

Kipchoge verwacht atletiekmeeting met overwinning af te sluiten

02:00-05:15: Fietsen, Kirin Men
Als vervanger van Chris Hoy, die in 2008 en 2012 zegevierde, voegde Jason Kinney in 2016 het goud van Keren toe aan zijn toch al overvolle Olympische medaillepool. Hij had een slechte run op de Wereldkampioenschappen vorig jaar, en Harry Lafrisen van Nederland is waarschijnlijk de favoriet.

03:30-06:00: Basketbal, wedstrijd gouden medaille dames
Misschien meer dan hun mannelijke tegenhangers, is het Amerikaanse basketbalteam voor vrouwen absoluut dominant op Olympisch niveau en wint het acht van de negen gouden medailles. Iets anders dan Japan verslaan in Tokio zou een enorme verrassing zijn.

06:00-07:55: Boksen, finale superzwaargewicht heren (+91 kg)
Hij was de vervanger van Anthony Joshua in 2012 en werd in 2016 uitgeschakeld ten gunste van Joe Joyce, maar in 2021 was het de beurt aan Fraser Clark om het op te nemen tegen de grootste mannen in het olympisch boksen. Hij won Commonwealth-goud in 2018, op 29-jarige leeftijd had hij veel ervaring om uit te putten. Uiteindelijk wordt het brons voor de Brit, die in de halve finale werd verslagen door Khodor Galulov. Hij zal het opnemen tegen de Oezbeeks-Amerikaanse bokser Richard Rories Jr. voor de gouden medaille.

12:00-15:00: Slotceremonie
De sluitingsceremonie zal er zeker heel anders uitzien vanwege de beperkingen van het coronavirus en het feit dat alle atleten Japan 48 uur na het einde van de competitie moeten verlaten. Maar je kunt er zeker van zijn dat de organisatoren van Tokio nog steeds bereid zullen zijn om te bieden om een ​​epische missie te voltooien. Bovendien krijgt u een glimp te zien van wat Parijs 2024 te bieden heeft.

Brit om naar te kijken

Laura Kinney- Laura Kinney heeft al deelgenomen aan Madison en het team achterna gezeten in Tokio. Laura Kinney sloot haar derde Olympische Spelen af ​​door met succes te proberen de omniumtitel te verdedigen die ze in de afgelopen twee toernooien heeft gewonnen. Ze kwam terug van een blessure om in november 2020 Europees zilver te winnen.

ster in het maken

Jack Carlijn – Een van de meest unieke evenementen in de Olympische wielerreeks, de keirin zal helpen om het baanprogramma, gevestigd in Japan, te sluiten. Jason Kenny zal de oudste leider zijn van een van de twee Britse deelnemers aan het tweedaagse evenement, maar zal naast Jack Carlin rijden, die zijn Olympisch debuut maakt in Tokio. Karelin won de bronzen medaille in het evenement op het EK 2018.

Het is tijd om in te stappen

Waterpolo – De Olympische Spelen worden gedomineerd door Oost-Europese landen, en waterpolo is een van de fysiek meest veeleisende sporten en kan soms brutaal worden.

READ  Sachin-piloot ontmoet waarschijnlijk BJP-chef JP Nadda vandaag: bronnen
More from Madison Garrett

Bugfixes voor iPhone en iPad

iOS 14.7 is onlangs beschikbaar gekomen, waarbij Apple enkele nuttige verbeteringen heeft...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *