Februari-update voor Samsung Galaxy A52s, S20 FE 5G

Samsung rolt de februari-update uit voor de Galaxy A52s, de 5G-variant van de Galaxy S20 FE, evenals de S20 FE 4G met Qualcomm soc (SM-G780G). S20 FE 4G met Exynos soc (SM-G780F) ontvangt de update al enige tijd.

Galaxy A52s februari 2022 update

Voor Samsung’s populaire Galaxy A52s-telefoons is vandaag de eerste beveiligingsupdate na Android 12-upgrade voor A52-modellen klaar. Het is de patch van februari die moet worden geïnstalleerd, inclusief enkele verbeteringen aan de Android-beveiliging. Een daarvan heeft het label “kritiek” en is voor telefoons met een Qualcomm-processor. De Snapdragon 778G processor voor de Galaxy A52s is ook uitgerust door deze chipmaker en profiteert dus van een belangrijke opknapbeurt.

Samsung heeft zelf een aantal verbeteringen aan zijn One UI-interface toegevoegd. Niet alle reparaties van in totaal 19 zijn echter geschikt voor A52’s. De downloadgrootte – 251 MB – suggereert echter dat er meer aan de hand is dan alleen het installeren van de nieuwe patch, zelfs als de versie met het nummer A528BXXS1BVB1 alleen een beveiligingsupdate aangeeft (met een “S” van beschermingik

Je kunt de OTA-update nu direct downloaden op alle Galaxy A52s-modellen die in Nederland en België worden verkocht. De A52-zonder-s krijgt de update waarschijnlijk ook op korte termijn, niet vandaag.

Galaxy S20 FE 5G update van februari 2022

Nadat de 4G-versie van de Galaxy S20 FE – die een Exynos-processor heeft – een week of twee later de update van februari ontving, is het nu de beurt aan de S20 FE 5G. De G781BXXS4DVB1-firmwareversie installeert de nieuwste patch, met dezelfde voordelen die we hierboven noemden met de A52s. Ten slotte wordt de S20 FE 5G ook aangedreven door een processor van Qualcomm – de Snapdragon 865 om precies te zijn.

READ  Amazon sluit bibliotheek voor oudere Kindle-e-readers

De update is beschikbaar op alle Nederlandse en Belgische toestellen, maar nog niet En nu ook op de S20 FE met 4G en Snapdragon 865 (SM-G780G).

U kunt bovenstaande updates installeren door te wachten tot de melding op uw telefoon verschijnt – of door deze zelf aan te zetten via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installerenik

Heb je een van deze updates ontvangen op je Galaxy A52s of S20 FE? Welke andere veranderingen ervaar je na de installatie?

(Bedankt, Marinos, Mohamed en Jan!)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *