Fiets Puzzel Fietsroutes – Digitale Stad Nieuwegein

Zin in een leuk en actief dagje buiten in de provincie Utrecht? Een cyclus van fiets-puzzelsporen! Een cyclus van fiets-puzzelsporen! I bike heeft in samenwerking met Routebureau Utrecht drie leuke provinciale fietsroutes opgezet. Fietsroutes (hier te downloaden) staan ​​vol informatie, weetjes en leuke vragen over de omgeving. Je kunt overal op de weg beginnen. De drie tracks + – 40 km. Download je de I Cycle app voor het eerst? Dan ontvang je een voucher voor een gratis drankje bij een van de horecagelegenheden verderop.

Hoe het werkt?
Nieuwegeiners die een leuke en actieve dag willen hebben, kunnen navigeren op de puzzelpaden. De pdf van de cursus, informatie en bijbehorende vragen zijn te downloaden van de website van Ikfiets. Fietsers kunnen ook de Ikfiets-app downloaden, waarmee nieuwe app-gebruikers een voucher krijgen om te genieten van een gratis drankje (frisdrank, koffie, cappuccino of thee) bij de bermhoreca. Deze voucher krijgen zij direct bij aanmelding in de Ikfiets app. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe Ik-fietsers. Toon de voucher aan het restaurantpersoneel en krijg een gratis drankje (lees de voorwaarden op de voucher)!

Ik fiets التطبيق app
Met de I Cycra app krijg je loyaliteitspunten voor elke kilometer die je reist. Je kunt ze inwisselen voor geweldige aanbiedingen, sweepstakes of doneren aan een goed doel. Ook kun je in de app deelnemen aan verschillende uitdagingen waarmee je extra punten verdient.

wanneer?
Puzzle I-fietsroutes kunnen tot en met oktober worden gefietst.

Welke methoden zijn er?
In samenwerking met Het Routebureau Utrecht zijn er in de provincie Utrecht drie leuke en afwisselende routes uitgestippeld. De Kasteelweg begint bij het huis aan de Marnemoende in IJsselstein:

READ  Uw smartphone is de sleutel! Tech meisje

Ik fiets… Kasteelroute het Groene Hart!
Haal Montfort, Kasteel Linschoten, Odwater en IJsselstein in tijdens deze 40+ km lange route. Fietsers die de Ikfiets app downloaden krijgen een voucher voor een gratis drankje bij Bagels & More in IJsselstein.

Ik fiets…De Buitenplaats en Plassenroute!
De eerste route ligt ten noordwesten van Utrecht en loopt door de Loosdrechtse Plassen, Breukelen, Maarssen en Oud-Zuilen. De lengte van de weg is 36 km. Fietsers die de Ikfiets app downloaden krijgen een voucher voor een gratis drankje bij Eetcafé de Otter. Zit hier op het water!

Ik fiets… De Ronde Venenroute!
De fietsroute door De Ronde Venen is 41 km lang en gaat door prachtige natuurgebieden. Fiets langs de Vinkeveense Plassen, forten en Natuurreservaat Botshol en krijg een gratis drankje (wanneer je de Ikfiets-app downloadt) bij De Strooppot in De Hoef.

Over de I Cycle .-campagne
I Cycle is een promotiecampagne om Utrechters te stimuleren vaker te fietsen. Voor korte en alledaagse uitstapjes: naar het werk, naar de sportschool, het winkelcentrum of naar school. Maar ook voor recreatieve doeleinden. Fietsen is ontspannend en leuk, je blijft fit en je hebt altijd een parkeerplaats. Met een breed aanbod aan activiteiten gaan verschillende doelgroepen vaker fietsen en blijven fietsen. De Ikfiets-app beloont bewoners voor fietskilometers met mooie aanbiedingen en prijzen en op verschillende locaties in de provincie worden demo-acties voor e-bikes, e-bikes en speedwheels aangeboden. Meer informatie is te vinden op de website van Ik doe de cursus.

READ  Opstapeling van frustratie: vrijdag wordt er ziekmelding gemeld

More from Madison Garrett

Gebrek aan kennis van Kubernetes is een groot obstakel

Gebrek aan ervaring met Kubernetes blijft een groot obstakel voor softwareontwikkelaars en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *