Arceus wordt meegezogen in de slechte boomtekeningen

Een personage in Pokemon Legends: Arceus maakt zich klaar om een ​​Pokeball te gooien.

schermafbeelding: freak spel

Terwijl de nieuwste trailer voor Pokemon Mythologie: Arceus Het monsterverzamelspel in de open wereld lijkt goed vorm te krijgen In vergelijking met de eerste onthulling waren sommige toeschouwers onaangetast. En dus praat Pokémon-fandom voor de tweede keer in de recente herinnering opnieuw over bomen.

Ja, hoewel sommigen enthousiast zijn dat de Pokémon-serie de grenzen van een nieuw genre overschrijdt, of wordt Verliefd op de nieuwe Arceus-monsters, anderen richten zich op bomen, van alle dingen. Verschillen in de foto’s wijzen: Het verspreide aantal bomen in sommige delen van de buitenwereld van de game heeft de afgelopen week sociale media verlicht, waarbij sommigen niet geloofden dat een oude game een aanstaande release zou kunnen ‘verslaan’.

Tenminste, dat is de implicatie: is het niet schandelijk dat zo’n gigantische franchise? Pokemon Lijkt op Dit is geweldig?

Afbeelding van het artikel getiteld Trees Have Become The Pokémon Fandom & # 39;  s Ultieme Hersenwormen

schermafbeelding: freak spel

Ik ben hier niet om je te vertellen dat dit “goede” graphics zijn. De polygonen in dit spel zien er grappig scherp uit, dat is zeker. Maar het idee dat je elders ‘beter’ kunt vinden, is om verschillende redenen vreselijk misleidend. Laat me je dit vragen, wat is precies het beste?

In toenemende mate is het bestand geworden Ding Om hun bezorgdheid te uiten over de details van de ambachtelijke achtergrond. Alleen al dit jaar hebben we een lichte escalatie op Twitter gezien met betrekking tot sommige De De visueel meest opwindende game van het jaar Ga niet ver genoeg, want zeg maar, het gras vervormt niet als je erover loopt. Er was ook wat drama over hoe vreselijk het is om oud te zijn Plicht Het spel levert zijn vruchten af ​​als je om de verkeerde reden besluit om het vizier neer te schieten – maar Meer recente games zoals oneindige uitstraling Vaste activa volledig visualiseren.

Het is allemaal een uitloper van het voorrang geven aan realisme boven artistieke leiding of esthetiek, het idee dat iets geen waarde heeft als het niet met de hand is gemaakt voor geavanceerde gevallen of visuele pracht. Graphics moeten altijd “vooruit” zijn om ons de nieuwste videogames te geven, een volkomen begrijpelijke situatie wanneer de visuele output Een van de weinige dingen die systemen van de volgende generatie kunnen promoten. Big-budget games maken zo’n stapsgewijze vooruitgang dat we mechanisch gesproken blijven ruziën over onzin die er letterlijk niet toe doet.

Ja, veel openwereldspellen hebben een veel indrukwekkendere boomdichtheid. Maar wat een potentiële titel bevredigend maakt, heeft niets te maken met het aantal bomen dat het kan bieden. NSPenwereldspellen geven je graag uitgestrekte terreinen, maar hoe vaak krijg je in werkelijkheid missies toegewezen? betekenisvol Op die gigantische kaart? Hoe vaak loop je uiteindelijk gewoon langs alle verdomde bomen om bij de eigenlijke bezienswaardigheid te komen?

Nog zorgwekkender is echter de algemene visie die hier aan het werk is. We moesten allemaal lachen toen we erachter kwamen dat Rockstar echt de moeite heeft genomen om het te maken Realistisch dierenscrotum dat reageert op invoer, maar het is minder leuk als je het weet Verpletter de studio om het voor elkaar te krijgen. Dat is in wezen wat de fans hier vragen. Meer ontwikkeltijd en middelen die besteed worden aan het toevoegen van dingen aan een game hebben uiteindelijk geen invloed op de daadwerkelijke kwaliteit van de ervaring.

Bomen worden niet gemaakt of gebroken Pokemon Mythologie: Arceus; Alleen gameplay kan dat. Maar de bomen lijken dezelfde willekeurige Pokémon-regel te overtreden. Op de een of andere manier is dit een bestand ten tweede De boomcontroverse die de gemeenschap de afgelopen jaren heeft meegemaakt. De eerste, voor degenen die het zich helaas herinneren, kwam naar voren als een bredere kritiek Freak was beperkt tot fans Pokemon Zwaard En schild. Toen sommige spelers erachter kwamen dat de Japanse ontwikkelaar geen volledige set wezens had, brak de hel los. Plots werd het een sport om naar iedereen te verwijzen De verschillende manieren waarop de visuals en algemene spelprestaties niet aan de verwachtingen voldoen. Boom-JPG’s, in al hun gerimpelde glorie, zijn een meme geworden.

Terwijl sommigen na de release en tegen bomen en alle mensen de trommel bleven slaan tegen Game Freak, lijken de meeste mensen er uiteindelijk niet om te geven. De prestatiedaling was merkbaar voor iedereen die rondliep in de mini-open wereldgebieden in zwaard En schild, Maar velen waren bereid het op te slokken. Dit komt omdat het ding dat maakt Pokemon Pokemon Geen grafische resolutie.

Het zijn de monsters. En als het op monsters aankomt, legt Game Freak die zorg en liefde in elk van hen zwaard En schild Het ontwerp Ik merkte dat ik wezens vastlegde die ik niet leuk vond in vorige games, zodat ik ze door mijn kamp kon zien zwerven. Ik wilde zien hoe elk wezen omgaat met de games, of hoe ze met elkaar overweg kunnen. Ik wilde Pokemon en huisdieren zo graag voeren, dat ik uiteindelijk meer tijd besteedde aan het vangen van monsters dan aan het spelen van het verhaal. De aandacht voor detail was er, maar Game Freak verspilde het niet aan een paar verdomde bomen.

Dus ik denk dat we kunnen stoppen, of dat nu het geval is of niet Arceus Er zijn genoeg bomen. maar Behalve enkele vreselijke prestatiecrashes, waarschijnlijk de meesten van ons Je merkt het niet eens bomen op de achtergrond tijdens het spelen. In ieder geval tot de volgende dag Pokemon Het spel en de boom zijn onthuld Hersenwormen reactiveren zichzelf weer.

READ  Apple annuleert Epic Games-account, niet langer Fortnite voor iOS
Written By
More from Aubrey Mason

Spelers zouden geen patches voor PS3-basisspellen kunnen downloaden voordat de Store sluit

Spelers hebben gemeld dat sommige PlayStation 3-games geen basispatches downloaden voordat de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *