FIFA 21 Exploit levert spelers gemakkelijke winsten op

Een nieuw FIFA 21 exploit geeft spelers op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, pc en Nintendo Switch gemakkelijke overwinningen in Squad Battles. Sinds FIFA 21 gelanceerd in oktober, hebben spelers verschillende exploits en glitches ontdekt voor gemakkelijke goals en gemakkelijke overwinningen, maar deze nieuwe met Squad Battles is misschien wel de grootste tot nu toe. Eén speler ging naar Reddit en onthulde een tactiek waarmee spelers de klok kunnen aflopen na het scoren met gemak.

Volgens de Reddit-post, die videobewijs levert van de exploit in actie, hoef je alleen maar de bal te pakken, terug te passen naar je keeper en vervolgens je keeper de ruimte in te laten passen. En dat is het. Raak niets anders aan. Om welke reden dan ook, de verdediging zal de doelman niet onder druk zetten als ze de bal najagen of zodra ze de bal krijgen, zelfs niet op Ultimate-moeilijkheidsgraad.

Op dit moment is het onduidelijk of de exploit beperkt is tot Squad Battles, maar het is getest door andere spelers, die hebben bevestigd dat het inderdaad werkt.

Er is een werkende vervanging voor de Squad Battles Fake Shot. Werkt op alle moeilijkheidsgraden, inclusief Ultimate. van r / FIFA

Op het moment van publicatie heeft EA de exploit nog niet opgelost of erkend. Het is zich er echter waarschijnlijk van bewust en werkt momenteel aan een oplossing. Dus als je misbruik gaat maken, zorg er dan voor dat je dit eerder dan later doet.

FIFA 21 is beschikbaar via de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, pc en Nintendo Switch.

“Aan de oppervlakte, FIFA 21 is een kopie van FIFA 20, “luidt de opening van onze recensie van het spel. “In feite is het oppervlakkig gezien moeilijk te onderscheiden FIFA 19 en FIFA 18 van FIFA 21. Maar dit is gewoon aan de oppervlakte. Als je deze laag losmaakt, zul je een hoop upgrades, enkele cruciale verbeteringen en aanzienlijke toevoegingen vinden die ervoor zorgen dat FIFA 21 dicht bij een van de beste FIFA games in jaren. EA heeft nog werk te doen, maar FIFA 21 is een stap in de goede richting voor de volgende generatie gaming. “

READ  Halloween Horror Spotlight Day 1: Remothered Tormented Fathers
Written By
More from Vanessa Hale

0.9.0 April Content Update officieel uitgebracht op Xbox en pc met nieuwe gebouwen, functies en meer

Bron: Obsidian Entertainment | Twitter Elke Grounded-update brengt ons dichter bij het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *