FIFA 21 introduceert binnenkort voor het eerst Xbox Game Pass Ultimate en EA Play

EA onthult dat FIFA 21 volgende week debuteert op Xbox Game Pass Ultimate en EA Play, waardoor de populaire voetbalgame beschikbaar is voor meer fans dan ooit tevoren.

FIFA 21 EA Play-abonnees komen binnenkort naar Xbox Game Pass Ultimate en EA Play en hebben er toegang toe FIFA 21 Vanaf 6 mei op hun Xbox- en PlayStation-consoles.

FIFA Het is een van EA’s meest populaire franchises, met de nieuwste toevoeging aan de serie Het verkocht in de eerste maand 1,5 miljoen exemplaren, waarmee het de iteratie van vorig jaar versloeg, FIFA 20. Dit is een feit dat waarschijnlijk bekend is bij Europese spelers, aangezien de Europese voetbalvoorliefde de franchiseverkoop tot hoogtes heeft gestuwd die Noord-Amerika waarschijnlijk niet zal halen. FIFA 21‘s De beschikbaarheid van EA Play en Xbox Game Pass Ultimate zal de verkoop van EA waarschijnlijk nog meer stimuleren, vooral met de toegevoegde inhoud van de game.

GERELATEERD: EA Play verwijdert een aantal oude sportgames

Nieuws over FIFA 21‘s Toegang tot EA Play en Xbox Game Pass Ultimate kwam van het officiële EA Play Twitter-account, met een bericht waarin de releasedatum op 6 mei werd bevestigd. Dit ging vergezeld van een link naar een meer gedetailleerd bericht op de EA-website FIFA Fans weten dat ze “toegang krijgen tot exclusieve in-game uitdagingen en beloningen” en dat ze “speciale content kunnen ontgrendelen – inclusief FIFA Ultimate Team-tenues en VOLTA VOETBAL-uitrusting”, samen met een korting van 10% op digitale content van EA, zoals FIFA-punten en downloads van videogames.

READ  Microsoft hernoemt Xbox Live naar het Xbox-netwerk

Bovendien krijgen EA Play-abonnees een Season XP-boost in de Club Management Mode van de game. FIFA 21 Ultimate Team, om aan het begin van elk seizoen extra ervaring op te doen. Al deze functies zijn beschikbaar voor iedereen met EA Play op PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X | S, Xbox One en pc, waardoor spelers op verschillende consoles kunnen wisselen om deze beloningen te ontvangen. EA Play geeft spelers ook toegang tot andere EA-titels, zoals Madden NFL 21 En de Slagveld 5Plus de mogelijkheid om vroege ervaringen van populaire EA-games te spelen.

naar FIFA Fans, dit zal positief nieuws zijn onder de vele controverses die de franchise de afgelopen jaren heeft opgeworpen met betrekking tot het loot box-systeem. FIFA De spellen vallen op hun plaats. Als je de game via EA Play en Xbox Game Pass Ultimate kunt spelen, hoeven fans die geïnteresseerd zijn in deze verschillen niet per se te kopen FIFA 21 direct. Voor EA is de verkoop die deze nieuwe onderneming waarschijnlijk zal genereren FIFA 21 Het is waarschijnlijk voldoende reden voor het bedrijf om hem te achtervolgen, al zijn er enkele goede bedoelingen van hem hersteld FIFA Fans kunnen ook een motiverende factor zijn.

FIFA 21 Nu beschikbaar op pc, PS4, PS5, Stadia, Switch, Xbox One en Xbox Series X / S.

Meer: Top 10 beste sportgames aller tijden

Rainbow Six Siege Art

Het Twitter-account van Rainbow Six Siege stuurt een mysterieuze plaag


Written By
More from Vanessa Hale

Capcom datalek onthult Sony’s Street Fighter exclusiviteit voorbij, SF6 zou naar Xbox kunnen komen »OnMSFT.com

Een ongelukkige ommekeer in de gebeurtenissen voor het in Japan gevestigde gamebedrijf...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *