FIFA 22 op Xbox Series S bewijst dat het EA niets kan schelen

FIFA Het is een jaarlijkse franchise, iedereen weet het en met jaarlijkse franchises is het gebruikelijk dat games enigszins op elkaar lijken, en FIFA 22 is in dat opzicht niet anders. Het spel is goed, het is voetbal en EA rolt al sinds de jaren 90 voetbalwedstrijden uit. Er is maar zoveel dat je in een bepaald jaar kunt veranderen, en niet elke game zal een grote update zijn, oké.

Wat niet oké is, is de chaos die FIFA 22 Op Xbox Series S. De game ziet eruit alsof hij 10 jaar geleden uitkwam, misschien langer. om de een of andere reden, FIFA 22 Een wazige puinhoop op Xbox Series S en Alleen maar Xbox Series S. Niemand weet zeker waarom, maar ik durf te wedden dat het te maken heeft met de grafische verschillen tussen Series S en Series X. Er ging iets mis terwijl EA hetzelfde spel ontwikkelde voor beide consoles. Ik weet niet waarom er iets mis is gegaan, ik heb dit probleem in geen enkele andere game gehoord. Er ging echter iets mis.

Het deel dat bewijst dat het de EA niets kan schelen? dit is niet Het eerste jaar was zo! Grafische problemen waren de volgende dag duidelijk FIFA 21 Toen dat werd uitgebracht in Series S. Het was niet cool, maar het was een primeur FIFA Een game op consoles van de volgende generatie. Er kunnen wat groeipijnen zijn geweest met de verschuiving. Maar ga je dit probleem niet oplossen in de volgende game? Na een heel jaar het te weten? Dit is pure luiheid en arrogantie. Xbox Series S-spelers ontvangen een product van lagere kwaliteit in vergelijking met hun broeders uit de Series X. Er zijn geen grafische problemen op consoles van de vorige generatie. Afhankelijk van hoe belangrijk grafische afbeeldingen voor u zijn, zijn ze slechter dan de systemen van de laatste generatie.

READ  Terraria-spelers op Xbox en PlayStation zijn gestopt met het synchroniseren van bestanden

Totdat EA daadwerkelijk besluit om te geven om de kwaliteit van zijn games alle console hun games moeten worden vermeden. Spelers kunnen daar niet zeker van zijn zij De console wordt dan beïnvloed.

Written By
More from Vanessa Hale
Exit The Gungeon komt deze week naar PS4 en Xbox One naast update
Exit the Gungeon, dat eerder werd uitgebracht voor pc, Switch en Apple...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *