Final Fantasy 7 Remake Battle wil ‘het manoeuvreersysteem van Final Fantasy 12 negeren’

Final Fantasy 7 Remake Battle wil ‘het manoeuvreersysteem van Final Fantasy 12 negeren’

Final Fantasy VII Remake stond bekend om het vervangen van het originele turn-based vechtsysteem door een modernere, op actie gebaseerde hybride (waarbij de vechtstijlen van sommige personages moeilijker aan te passen zijn dan andere). Met de volgende release, Final Fantasy VII Rebirth, schiet hoofdgevechtsprogrammeur Satoru Koyama naar de sterren.

Shinra Afdeling Archeologie is een Twitter-account (en een geweldige aanhang) dat Japanse Final Fantasy-verhalen vertaalt zoals hieronder, die zogenaamd afkomstig zijn van Ultimania strategiegids editie.

Toen hem werd gevraagd welke uitdagingen Koyama zou willen aanpakken in zijn volgende werk (Rebirth), zei hij: “Ik zou graag een AI willen maken die kan jongleren met een verscheidenheid aan technieken en magie. Mijn doel is om verder te gaan dan het manoeuvreersysteem van Final Fantasy XII. “Ik zou ook meer energie willen steken in Aspecten die de besturing van spelers ondersteunen, zoals de Klassieke modus, waarin personages automatisch vechten. Ik vind het jammer dat mensen een game waarin ze geïnteresseerd zijn niet kunnen spelen, alleen maar omdat ze niet bedreven in praktische mechanica.”

Met het manoeuvreersysteem van Final Fantasy XII konden spelers automatisch parameters instellen voor hun personages om in de strijd te presteren, zoals het genezen van bondgenoten bij een bepaalde gezondheidsdrempel of het richten van een specifieke elementaire zwakte met de juiste magische aanval. Het was een heerlijk diep systeem, dat nauwkeurige controle mogelijk maakte, hoewel het niet erg uitnodigend was voor gewone spelers.

READ  Metal Gear Solid 4, 5, Peace Walker rapporteerde over Master Collection Vol. 2

Kijken naar teamgenoten die moeten babysitten, is een van onze grootste persoonlijke zorgen geweest met het opnieuw ontworpen vechtsysteem van Final Fantasy VII, dus dat is echt welkom nieuws. Hoop jij dat het Koyama gaat lukken om zijn ambitie waar te maken? We zullen niet lang meer hoeven te wachten, want Rebirth staat nog steeds gepland voor release in de winter van 2023. Geluid uit in de comments hieronder.

Houd er rekening mee dat sommige van de externe links op deze pagina gelieerde links zijn, wat betekent dat als u erop klikt en een aankoop doet, wij mogelijk een klein percentage van de verkoop ontvangen. Lees de FTC Disclosure voor meer informatie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *