Het uitschakelen van het flitsprogramma maakt de Chinese spoorwegen een dag lang lam

In zoomen / Dalian treinstation.

In 2017 heeft Adobe Reclame maken Het zal Flash eind 2020 deactiveren. Eerder deze maand, op 12 januari, implementeerde Adobe zijn plannen en annuleerde Flash-installaties over de hele wereld. Een resultaat, Volgens Apple DailyHet was een puinhoop op een Chinese spoorlijn in de provincie Liaoning.

Ambtenaren van China Railway Shenyang gebruiken op Flash gebaseerde software om de dagelijkse spoorwegactiviteiten te plannen. Als gevolg van de stroomuitval, zegt Apple Daily, “konden werknemers naar verluidt geen diagrammen van de treinoperatie bekijken, treinvolgordeschema’s opstellen en overstapplannen maken.”

Als gevolg hiervan was de spoorweg niet in staat zijn treinen te sturen, “wat resulteerde in een volledige stopzetting van de spoorwegen in Dalian, in de provincie Liaoning”, aldus de Apple Daily.

Na een dag van chaos vond de spoorweg een oplossing: het kreeg een illegale kopie van Flash zonder de automatisch uitschakelcode. Het werd vroeg in de ochtend van 13 januari geïnstalleerd, waardoor de operaties konden worden hervat.

Ambtenaren gaven Opwindend hit-voor-klap account Over het ongeval in een bericht op het Chinese sociale media-account QQ.

En ze schreven (volgens Google Translate): “Na meer dan 20 uur vechten klaagde niemand en had niemand zich overgegeven.” “Zelfs als er weinig hoop is, is er een motief om verder te gaan.”

De post lokte enige spot uit op het Chinese internet, waarbij waarnemers aangaven dat spoorwegbeambten het probleem hadden kunnen voorzien en maanden eerder een niet-flash transmissiesysteem hadden kunnen ontwikkelen. Het bericht is verwijderd, maar A. kopieën Het is nog steeds beschikbaar op archive.org.

READ  Alan Wake 2 krijgt een kleine vertraging en wordt nu een week na Spider-Man 2 gelanceerd

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *