Final Fantasy 7 Remake Part 2 Nieuwe details komen later dit jaar

Nieuwe informatie met betrekking tot Final Fantasy VII Remake deel 2 Het zou later dit jaar moeten verschijnen, maar de manier waarop deze nieuwe details naar buiten komen, is zeker niet zoals u had verwacht. Hoewel Square Enix er misschien niet voor kiest om over de volgende sequels in een generiek formaat te praten, kan het meer onthullen van wat het volgende hoofdstuk van deze saga zou kunnen verbergen in een boek van alle dingen.

Later dit jaar in juli verschijnt een nieuw boek, getiteld Final Fantasy VII remake Ultimania Plus Het zal worden vrijgegeven. Het boek is voor het grootste deel bedoeld om een ​​meer inzichtelijke kijk op een wereld te geven FFVIIR Het bevat een aantal foto’s, details en andere geweldige stukjes informatie die doorgewinterde fans kunnen verteren. Het is echter deze nieuwe versie van het boek – die naar verwachting verband houdt met de volgende Intergrid Uitbreiding – Er wordt ook gezegd dat het enkele “aanwijzingen” bevat met betrekking tot de volgende game in de serie.

Voorlopig is dat alles wat we zeker weten over wat een Ultimania Plus Het boek ligt in de winkel. Het feit dat Square Enix het echter zal invullen met hints over de locatie Final Fantasy VII Remake deel 2 Je neemt dingen mee naar de toekomst is op zijn zachtst gezegd opwindend.

Het enige nadeel is dat, zelfs als Square Enix provocerend begint te worden Final Fantasy VII Remake deel 2 Iets meer in de toekomst, de game zelf zal waarschijnlijk nog lang niet verschijnen. Aan de positieve kant, wat is al genoemd Final Fantasy VII Intergrid-remake De uitbreiding wordt volgende maand op 10 juni gelanceerd, exclusief voor PS5.

Dus wat is uw niveau van opwinding? Final Fantasy VII Remake deel 2? En wanneer denk je dat de volgende game in de serie daadwerkelijk zal beginnen? Laat het me weten in de comments of bezoek me op Twitter op Betrouwbaar Om meer te praten.

[H/T Twisted Voxel]

READ  Maak een streamer met zoete en sappige Hades compleet met deze ambachtelijke granaatappelconsole
Written By
More from Lesley Curry

De Google Assistent zingt een liedje voor je over vaccinatie

Velen van ons zijn verheugd dat COVID-19-vaccins nu overal verkrijgbaar zijn in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *