Abonnees van Xbox Game Pass krijgen weer een dag om veel geweldige games te spelen

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zullen tegen het einde van de dag drie games verliezen, en alle drie blijken behoorlijk indrukwekkend te zijn. Het is waarschijnlijk de meest prominente van deze drie spellen Final Fantasy IX, Die zijn debuut maakte in 2000 via PS1 en Square Enix. Het wordt niet alleen algemeen beschouwd als een van de beste games van het jaar 2000, het is ook een van de beste rollenspellen op de PS1.

De volgende spellen zijn waarschijnlijk de meest populaire van deze drie Alan Wake, Een actie-avontuur en cultklassieker die in 2010 terugkeerde via Remedy Entertainment en Xbox. Terwijl Xbox de game destijds publiceerde, had de eerste al een IP-adres, daarom was het geen permanente toevoeging zoals de meeste games die Xbox publiceerde.

De derde en laatste game verscheen in 2014 via Amplitude Studios en Sega, en dat is alles Een eindeloze kerker, Roguelike tower defense is niet zo populair als de andere twee vertrekken, maar het heeft wel zijn fans.

Alle drie de games zijn vanaf morgen verdwenen, en nu is er geen informatie over wanneer een van hen zal terugkeren en of ze zullen terugkeren. Hoe het ook zij, zolang ze allemaal nog beschikbaar zijn, is elk ook beschikbaar voor aankoop met 20 procent korting (voor abonnees).

Hieronder lees je meer over elk spel, plus een kort overzicht van elk spel:

Dungeon of the Endless (Cloud, console en pc)

Een eindeloze kerker Het is een rogue-achtig kerkerverdedigingsspel, waarin de speler en het team van helden de generator van hun verwoeste schip moeten beschermen terwijl ze een steeds groter wordende kerker verkennen, terwijl ze te maken krijgen met golven van monsters en speciale evenementen terwijl ze proberen een uitgang te vinden.

vorige

Final Fantasy IX (console en pc)

Zidane en de Tantalus Theatre Company hebben prinses Garnet, erfgename van Alexandrië, ontvoerd, maar verrassend genoeg wilde de prinses zelf graag uit het kasteel ontsnappen. Door een reeks buitengewone omstandigheden vielen zij en haar lijfwacht Steiner samen met Zidane op een ongelooflijke reis. Ontmoet onderweg onvergetelijke personages zoals Vivi en Quina, leer over zichzelf, kristalgeheimen en een kwaadaardige kracht die hun wereld dreigt te vernietigen. “

vorige

Andere spellen vertrekken vandaag

  • Miami Hotline (pc)
  • Belby Quest: Crusades (pc)
  • Battlefleet Gothic: Armada 2 (pc)

de vorige

Written By
More from Max Mcgee

George Soros-groep belooft $ 220 miljoen om ‘systemisch racisme te ontmantelen’

Een filantropische groep die deze week werd opgericht door miljardairinvesteerder George Soros,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *