Final Fantasy XVI heeft een uitgebreid skill tree-systeem

Gedurende TGS-interview 2021 Met Final Fantasy maker van de serie Hironobu Sakaguchi, Final Fantasy XVI Producer Naoki Yoshida onthulde dat de aankomende game een “uitgebreid” skill tree-systeem zal hebben. Yoshida merkte ook op dat de beslissing om skill trees op te nemen werd genomen om een ​​gevoel van “ontwikkeling” van het personage te geven op een manier die uniek en persoonlijk aanvoelde voor de speler.

discussie fantasie, verklaarde Sakaguchi dat “een van de beste gevoelens” bij het spelen van een RPG was wanneer een nieuwe vaardighedenboom werd ontgrendeld. Sakaguchi merkt op dat een van de essentiële aspecten van RPG’s de mogelijkheid is om binnen vooraf gedefinieerde tekenlimieten aan te passen.

Hiervoor heeft Yoshida het onthuld Final Fantasy XVI Het zal een vaardigheidsboom bevatten die “uitbreidt” op een vergelijkbare manier als: Fantasie. Yoshida legde de beslissing uit en was het met Sakaguchi eens en zei:

Er zijn meestal twee manieren om een ​​personage te spelen. Je kunt jezelf in de schoenen van een vooraf bepaalde held plaatsen, of er gewoon van houden [Final Fantasy] 14Je kunt je eigen held worden. Maar zelfs als je een vooraf gedefinieerde held “speelt”, is het het beste om enig gevoel van aanpassing te hebben in de voortgang van het personage, omdat het bredere gameplay-opties biedt.

Verder verklaarde Yoshida dat hij onder de indruk was van de games die door Sakaguchi zijn gemaakt en hun vermogen om spelers het gevoel te geven dat ze de hoofdrolspeler in het verhaal zijn. Sakaguchi prees ook Final Fantasy XIV Voor zijn vermogen om spelers het gevoel te geven dat ze een strijder van het licht zijn, zelfs als ze omringd zijn door andere spelers. Sakaguchi toonde met name ook interesse in schrijven FFXIV Een script, of misschien nieuwe MMORPG-outfits ontwerpen.

READ  Fujifilm onthult middenformaat GFX100S: 102 MP, 5-assige IBIS, $ 6.000

Final Fantasy XVI Hij heeft momenteel geen releasedatum en Yoshida heeft eerder verklaard dat hij eraan werkt Beide FFXIV En FFXVI.

Written By
More from Lesley Curry

Gurman: Apple Silicon-roadmap bevat nieuwe Mac Pro, Mac mini en meer tegen november 2022

Toen Apple op WWDC 2020 voor het eerst zijn plannen aankondigde om...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *