Terraria-spelers op Xbox en PlayStation zijn gestopt met het synchroniseren van bestanden

Nieuwe updates zijn toegevoegd onderaan dit verhaal…….

Het originele verhaal (gepubliceerd op 01 oktober 2021) is als volgt:

Terraria is een van de meest populaire 2D-Sandbox-games die in 2011 is uitgebracht. Spelers kunnen doen wat ze willen in de wereld van Terraria, van verkenning tot gevechten en zelfs het bouwen en maken van items.

Dankzij de vereenvoudigde graphics en procedureel gegenereerde wereld genieten miljoenen spelers van het spel. Gepubliceerd en ontwikkeld door Re-Logic. Bovendien zijn alle in-game content-updates volledig gratis.

Spelers kunnen meerdere werelden creëren, elk met veel karakters om uit te kiezen. Terraria bevat ook NPC’s die een essentieel onderdeel van het spel zijn, omdat ze bepaalde items verkopen die normaal niet beschikbaar zijn.

Regelmatige inhoudsupdates en -wijzigingen houden het spel fris, maar leiden soms ook tot bugs en glitches die de game-ervaring vaak verpesten.

dat heb ik gezegd, veel Terraria 1.4-spelers worden nu geconfronteerd met een nieuw probleem waardoor ze het spel niet kunnen spelen. volgens Recente rapporten Van Terraria-spelers, het spel Voor onbepaalde tijd vastgelopen in gesynchroniseerde bestanden Na update 1.4.

De Probleem Het lijkt spelers op beide apparaten te beïnvloeden, maar De meeste klachten Het komt van Xbox-spelers. Spelers zeggen dat ze hebben geprobeerd het spel opnieuw te installeren, maar het lijkt ook niet te helpen. Het lijkt een server-side probleem te zijn.

Synchronisatieprobleem - vastgelopen - Terraria
Bron

Synchronisatiefouten zijn waardeloos, ik heb geprobeerd de installatie ongedaan te maken door mijn Xbox opnieuw op te starten, mijn Xbox af te sluiten en opnieuw op te starten, en ik probeer nog steeds 2,5 uur te wachten @Terraria_LogicLokiOfficial Bedankt voor je poging om deze fout op te lossen
(Bron)

Ik heb een xbox one, mijn account en al mijn Terraria-gegevens zijn van mijn xbox one, en ik heb een synchronisatieprobleem, ik ben niet verder gekomen dan het synchronisatiescherm sinds ik vandaag probeerde te spelen, en ik denk dat ik ongeveer 7 karakters heb en werelden, allemaal vanaf 1.3, denk ik ook. Ik heb maar één account
(Bron)

Gelukkig zijn game-ontwikkelaars op de hoogte van het probleem en werken ze ook aan een oplossing.

We werken aan een probleem met bestandssynchronisatie, maar textuurpakketten en mods worden niet ondersteund op consoles
(Bron)

Totdat het probleem officieel is opgelost, hebben gebruikers enkele oplossingen gedeeld waarmee ze Terraria kunnen spelen.

De Eerste oplossing Het omvat het updaten van de Xbox Series X, het een paar minuten spelen van het spel, het opslaan en het afsluiten van de console. Start opnieuw op en je kunt het spel mogelijk spelen.

De tweede oplossing: Spelers moeten Xbox offline gebruiken en de game downloaden. Hierdoor kunnen ze het synchronisatieproces omzeilen omdat hiervoor een internetverbinding nodig is.

Terraria-inline-2

Het probleem heeft de spelers verlaten ik vraag me af Als het team dat verantwoordelijk is voor updates basiscontroles uitvoert voordat ze worden vrijgegeven.

We hopen echter dat Terraria-ontwikkelaars binnenkort een oplossing zullen uitbrengen, omdat de game voor veel consolespelers vastzit in het synchroniseren van bestanden. Wanneer dit het geval is, zullen we dit artikel bijwerken, dus blijf op de hoogte.

Laat in de tussentijd anderen weten of de tijdelijke oplossing het probleem voor u heeft opgelost in de sectie Opmerkingen hieronder.

Merkbaar: Update 1.4 laat gebruikers klagen over de nieuwe gebruikersinterface en het nieuwe controlesysteem. We voeren een enquête uit om gebruikersvoorkeuren te analyseren, dus ga hierheen en laat ons weten wat u ervan vindt.

Update 1 (2 oktober)

10:40 uur (eigenlijk): Terraria heeft officieel aangekondigd dat Team Xbox is ontbonden en binnenkort beschikbaar zal zijn voor gamers.

Terraria-Xbox-Sync-probleem opgelost
(Bron)

Uitgelichte afbeeldingsbron: stoom-

PiunikaWeb begon als een website voor onderzoekstechnologiejournalistiek met een primaire focus op “breaking” of “exclusief” nieuws. In een mum van tijd hebben onze verhalen Forbes, Foxnews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors en nog veel meer opgepikt. Meer weten over ons? Ga hierheen.

READ  Je kunt al een geweldig PS5-accessoire kopen dat de Xbox One X nooit zal hebben - BGR
Written By
More from Vanessa Hale
The Quarry is een motion capture-show op PS5 en Xbox Series X.
Update 14-07-2022: Het ontbrekende god ray-effect van Quarry op PS5 is nu...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *