Firefly Games werkt samen met Apple Arcade om Zombie Rollerz: Pinball Heroes uit te brengen

Zombie Rollerz: Pinball Heroes

Zombie Rollerz: Pinball Heroes

Vecht tegen brute Zombie Bosses in een geheel nieuw flipperkast ontmoet torenverdedigingsspel.

LOS ANGELES, 7 december 2020 (GLOBE NEWSWIRE) – Zombie Rollerz: Pinball Heroes is de nieuwste Apple Arcade-game die op het tabblad Today wordt weergegeven als Game of the Day in de App Store. Het bevat een unieke mix van klassiek flipperkast en torenverdediging om een ​​spel als geen ander te leveren – exclusief beschikbaar op Apple Arcade. Selecteer een held en spring aan boord van een enorme Pinball Ballista om een ​​constant veranderende wereld te verkennen – golven van schattige zombies terwijl je door honderden uitdagende flipperkasten speelt. Het spel verandert elke keer dat je speelt, dus je kunt keer op keer spelen om alle helden te verzamelen, tientallen vaardigheidscombinaties uit te proberen, alle zombiebazen te verslaan en een flipperkastheld te worden!

Een game die volledig is ontwikkeld tijdens de COVID19 pandemie.

De grootste uitdaging voor Firefly Games was dat dit hele spel werd gemaakt tijdens de wereldwijde pandemie, het meeste door mensen die thuis werkten tijdens quarantaine. Het coördineren van drie studio’s (Apple Inc. in Cupertino, Firefly Games in Los Angeles en de co-ontwikkelingspartner Zing Games in Chicago) was al een grote klus voor het productiepersoneel, zelfs voordat de bestellingen voor thuiswerk werden uitgegeven. Gelukkig heeft het team een ​​carrière opgebouwd door samen te werken met overzeese teams die over de hele wereld zijn verspreid. Dit betekende dat toen het tijd was om naar al het werk op afstand te gaan, de productieploeg wist wat ze moesten doen om de communicatie gaande te houden en het team verbonden te houden met het project terwijl ze thuis werkten. De sleutel tot de succesvolle lancering van Zombie Rollerz: Pinball Heroes was communicatie tussen bedrijven, teams, afdelingen en mensen op individueel niveau.

READ  IBPS PO Netacceptatiekaart uitgegeven op ibps.in, download hier

Firefly-spellen

Firefly Games is opgericht in januari 2015 vanuit het idee dat de toekomst van mobiel gamen wereldwijd is en sterk wordt gestuurd door de gemeenschap. Sinds hun oprichting werken ze samen met toonaangevende ontwikkelaars van mobiele games en werken ze samen met grote productiefilmstudio’s aan projecten voor wereldberoemde intellectuele eigendommen (IP) om het perfecte spel voor geliefde IP te creëren. Firefly Games streeft ernaar om de beste games naar uw mobiele apparaten te brengen.

Zombie Rollerz: Pinball Heroes officieel gelanceerd op 4 december exclusief op Apple Arcade. Abonneer u op Apple Arcade en begin met spelenY! Word de volgende Pinball Hero!

Een foto bij deze aankondiging is beschikbaar op https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/30b48145-7b1c-4ae9-86c1-7ef2cb44b4f6

Contact:
Michael Zhang

Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *