Firefox versie 100 is nu beschikbaar om te downloaden

Mozilla kondigt aan dat gebruikers nu versie 100 van zijn Firefox-browser kunnen downloaden. Videoverbeteringen domineren de update voornamelijk.

Gebruikers hebben bijvoorbeeld toegang tot ondertitels in de Picture-in-Picture-modus, HDR-ondersteuning voor video’s op macOS en AV1-ondersteuning op Windows (via hardwareversnelling). Bovendien nemen schuifbalken in Windows en Linux minder ruimte in beslag.

Firefox is niet de eerste browser die versie 100 haalt. Ongeveer een maand geleden deed Google hetzelfde met de Google Chrome-browser. Vroeger geloofde men dat Versie 100 van deze browsers kan problemen veroorzakenmaar tot nu toe lijken de problemen niet al te erg.

Firefox 100 beschikbaar

Wanneer u Firefox 100 voor het eerst start, controleert het programma de taal die uw systeem gebruikt. Als de taal van uw browser en besturingssysteem niet overeenkomen, zal de applicatie u vragen of u de taal wilt wijzigen. Dit zijn kleine en handige dingen, want niet iedereen houdt ervan om in instellingen te duiken of erachter te komen waar ze die kunnen vinden.

Bovendien kan Firefox 100 de spelling voor meerdere talen tegelijk controleren. U kunt meerdere talen toevoegen door ze te selecteren in het contextuele menu in het tekstveld. Voor een compleet overzicht van updates en functies, zie Mozilla-websiteik


Reacties die off-topic zijn, worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over mogelijke spelfouten, opmerkingen en andere vragen over de site kunnen via e-mail naar de sitebeheerder worden gestuurd.Lees ook

5Kplayer: een veelzijdige mediaspeler (1)

READ  Zo kun je videogesprekken voeren via WhatsApp op je computer
More from Madison Garrett
5 manieren ‘Assassin’s Creed Valhalla’ is niet geweldig
Verleid door Hij beloofde een epische Viking-saga door de eeuwen heen, een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *