Fireshine Games publiceert REKA “Living Witch Cottage” voor pc

Fireshine Games publiceert REKA “Living Witch Cottage” voor pc

Fireshine-spellen zal gepubliceerd worden Imperstorm-entertainment– Opgewaardeerd “Huisje van de levende heks”. REKA Wanneer het wordt gelanceerd voor PC via stoom- In 2024 maakten de bedrijven bekend.

Hier is een overzicht van het spel, via Fireshine Games:

REKA is een sfeervolle third-person verkennings- en woningbouwgame die zich afspeelt op het platteland van Europa in de 19e eeuw. Speel als een aspirant-Slavische heks op haar reis om de kunst van magie onder de knie te krijgen terwijl ze door het platteland reist met haar metgezel hut: een enorm, steeds groter wordend huis met kippenpoten dat spelers tijdens hun avontuur moeten bouwen, aanpassen en uitbreiden.

Verken een betoverend Europees landschap met je inwonende huis, upgrade het met extra kamers, meubels, items en souvenirs die je tijdens je reis vindt, terwijl je ingrediënten verzamelt om medicijnen en magische goederen te produceren om de lokale dorpelingen te helpen – of te vervloeken .

Ontwerp en decoreer het interieur van je wandelende huis met volledige creatieve vrijheid, voer taken uit om nieuwe decoratieve items te ontgrendelen en maak het je eigen. Smeed een onbreekbare band met je hut terwijl je samen nieuwe landschappen verkent, begeleid door Baba Jaga tijdens je leertijd door dorpen, mystieke bossen en meer.

Beheers de krachten van magie en gebruik de hulp van je verwanten om moeilijk bereikbare items te verzamelen, terwijl je planten verzamelt, magische benodigdheden maakt en mythische wezens ontdekt.

REKA “Het is de originele titel die we vele jaren geleden hebben gezien”, zei marketingdirecteur Sarah Hoeksma van Fireshine Games in een persbericht. “MagieEn Avontuur, een gigantisch woonhuis dat reist en groeit als je maatje; Het resultaat is charmant en uniek, maar zeker een betoverend verhaal en een ongelooflijk debuut van een zeer getalenteerde studio.”

READ  Cosy Builder-titel RoboCo officieel gelanceerd op pc

Bekijk een nieuwe reeks schermafbeeldingen in de Galerij.

schermafbeeldingen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *