The Crew Motorfest aangekondigd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, pc en Luna

uitgeverij Ubisoft en ontwikkelaar De ivoren toren van Ubisoft aankondigen De Motorfest-crew tot PlayStation 5En Xbox-serieEn PlayStation 4En Xbox OneEn PC (epische spellen Store en Ubisoft Store) en Luna. Het wordt gelanceerd in 2023.

Gebruikers kunnen Deelname tot De Motorfest-crew Insider-programma nu voor een kans om de game te testen voordat deze wordt uitgebracht.

Hier is een overzicht van de game via Ubisoft:

Wat betreft

Welkom bij Motorfestival! Doe mee aan een uniek festival en ervaar het beste wat de autocultuur te bieden heeft in de prachtige open wereld van Hawaï.

Belangrijkste kenmerken

  • laatste hoofdstuk binnen de bemanning franchiseDe Motorfest-crew hangt af van de erfenis de bemanning Franchise om er de beste open wereld van te maken ActieErvaring met kettingaandrijving. Maak je klaar om door de straten van Honolulu te racen, daal af van de hellingen van de asvulkaan, Avontuur Diep in het weelderige regenwoud, drift over kronkelende bergwegen of ontspan gewoon op een zonnig strand.
  • O’ahu veranderde in Motor Paradise – een altijd groen festival van autocultuur in het hart van het spel, motorfeest Hij vestigde zich op het prachtige eiland Oahu, dat deel uitmaakt van de Hawa├»aanse archipel. Kom alleen of met je team en ontdek deze prachtige nieuwe speeltuin achter het stuur van honderden van de meest legendarische voertuigen.
  • motorfeest Het stopt nooit – Het festival stelt je in staat om je rij-bucketlist te bereiken door middel van een reeks speciaal ontworpen races, thema-evenementen en andere unieke uitdagingen. Op welke manier je ook van auto’s en autorijden houdt, er is iets voor jou!

Bekijk hieronder de teaser-trailer en het eerste ontwikkelaarsdagboek. Bekijk de eerste screenshots in de Gallery.

teaser trailer

Achter het stuur #1

schermafbeeldingen

READ  'Magic Mirror': een verborgen afbeelding onthuld in een weerspiegeling van een eeuwenoud artefact in het Cincinnati Museum of Art.
Written By
More from Lesley Curry
Twitch stelt partners nu in staat uit te zenden op YouTube en Facebook
Voorbij zijn de dagen van Twitch-partnerexclusiviteit. Twitch vertelde de deelnemende omroepen vanmorgen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *