Fix YouTube.com Activeer Code invoeren Fout op Xbox One

We hebben toegang tot YouTube op bijna elk apparaat dat we gebruiken. Maar soms kunt u problemen ondervinden met: Xbox One. Gebruikers zien een bestand YouTube.com/activate Voer een schermcodefout in op Xbox One wanneer ze deze proberen te gebruiken.

YouTube is ‘s werelds populairste videostreamingservice. Google maakt het beschikbaar op elk apparaat dat we gebruiken via een aparte app of via een webbrowser. YouTube is de belangrijkste vorm van entertainment voor veel mensen over de hele wereld. Wanneer de wereld wordt overgenomen door betaalde streamingplatforms, kunnen we veel content gratis bekijken op YouTube. Het werkt ook prima op Xbox One. Maar er zijn enkele gebruikers die hebben gemeld dat ze de youtube.com/activate Code invoeren-fout op Xbox One zien. Laten we kijken hoe we het probleem kunnen oplossen.

Fix YouTube.com Activeer Xbox One-problemen

Als je YouTube.com/Activate Voer de foutcode in op Xbox One ziet, kan dit op de volgende manieren worden opgelost.

  1. Voer de code in op de Xbox One-console
  2. Controleer je internetverbinding
  3. Herstart Xbox One
  4. Meld u af en meld u aan bij uw Xbox-account
  5. Installeer de YouTube-app opnieuw

Laten we ingaan op de details van elke methode

1]Voer de code in op de Xbox One-console

Als je je Xbox One gebruikt om hem op een Windows-pc aan te sluiten en YouTube voor de eerste keer gebruikt, wordt je gevraagd de code in te voeren om het aanmeldingsproces te voltooien. U vindt het pictogram op de console. Voer het in en begin met het streamen van je favoriete inhoud.

2]Controleer je internetverbinding

Allereerst moet u ervoor zorgen dat uw internet goed werkt. Probeer andere apps op Xbox One te gebruiken die veel internet gebruiken en kijk of de verbinding in orde is. Soms veroorzaakt een slechte internetverbinding het probleem.

READ  Mario Kart in je woonkamer

3]Start je Xbox One opnieuw op

Als het probleem nog steeds niet is opgelost, moet u uw Xbox One opnieuw opstarten en het opnieuw proberen. Het is een beproefde methode voor onze tools als iets eraan niet goed werkt.

4]Meld u af en meld u aan bij uw Xbox-account

De andere manier om het probleem op te lossen, is door uit te loggen bij uw Xbox-account op de console en opnieuw in te loggen. Dit is ook een van de werkende oplossingen die het probleem kunnen oplossen.

5]Installeer de YouTube-app opnieuw

Als de fout nog niet is verdwenen of nog niet is verholpen, moet je de YouTube-app op je Xbox One verwijderen en opnieuw installeren vanuit de Microsoft Store. Je kunt YouTube-verwijderingsopties vinden in de app-opties.

Dit zijn de verschillende manieren waarop je de youtube.com/activate Code invoeren-fout op Xbox One kunt oplossen.

Hoe activeer ik YouTube op mijn Xbox One?

Er is geen aparte manier om YouTube op Xbox One te activeren. Het is standaard geïnstalleerd en u kunt het normaal gebruiken zonder iets te doen. Als je YouTube op een pc via Xbox One gebruikt, moet je de op de console vermelde code invoeren om deze te activeren.

Waarom werkt mijn YouTube niet op Xbox One?

Dit kan te wijten zijn aan een slechte internetverbinding of andere problemen met de app. U kunt het op de volgende manieren eenvoudig oplossen. Je moet ook YouTube-app-updates controleren en installeren.

Verwante lectuur: Tips, trucs en verborgen functies over Xbox One.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Indie Spotlight: Cloud Gardens
Samen met de Xbox Exclusives Spotlight-serie — waarvan de meest recente Unexplored...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *