Bied op truien en in-game uitrusting van Winter Classic

Fans kunnen hun eigen stuk uit de 2022 Discover the NHL Winter Classic pakken door te bieden op hun door het spel gedragen truien en in-game uitrusting van de 6-4 overwinning van de St. Louis Blues in Minnesota.

De komende twee weken zullen er twee afzonderlijke veilingen worden gehouden, waardoor fans de kans krijgen iets terug te doen voor de St. Louis-gemeenschap en tegelijkertijd een stukje bluesgeschiedenis te bezitten.

De eerste veiling loopt van Dinsdag 4 januari 12.00 uur tot vrijdag 7 januari 21.00 uur Het zal ook geselecteerde T-shirts bevatten die tijdens de tweede elektrische periode zullen worden gedragen Ryan O’ReillyDe schaatsen die in het spel worden gebruikt Voor Lydia’s huis. The Blues and the Wilds stonden na de eerste periode van de eerste helft op 1-1, maar de Blues kwamen in de tweede helft naar buiten om de wedstrijd wijd open te breken en scoorden vijf doelpunten. Jordan Kero Zet een nieuw record voor de meeste punten (4) in één outdoor NHL-wedstrijd.

De tweede veiling begint Maandag 10 januari om 10u en duurt tot donderdag 13 januari om 21u Het beschikt over in-game-apparatuur zoals helmen, schaatsen, stokken en meer.

De opbrengst van beide veilingen komt ten goede aan Blues for Kids.

Fans kunnen direct online bieden op blues.gifesmart.com of door Stuur “BLAUW” naar 76278.

Items worden ingepland voor afhaling van het Enterprise Center of kunnen na afloop van elke veiling naar de winnaar worden verzonden.