FLEXIBELE & FROOMES UITZENDDOWNLOADS bereiken 1 miljoen downloads

FLEXIBELE & FROOMES UITZENDDOWNLOADS bereiken 1 miljoen downloads

Het waren een goede eerste 6 maanden voor Flex & Froomes. CADA, de bakermat van hiphop en R&B, heeft onthuld dat de Flex & Froomes-podcast nu officieel de 1 miljoen downloads heeft overschreden.

Sinds de lancering, slechts 6 maanden geleden, heeft de Flex & Froomes-podcast enorm veel succes geboekt: brons gewonnen bij de Australian Podcast Awards voor Best New Podcast en een plaats in Vogue’s ‘Top 10 Podcasts for Women by Women’.

De show blijft belangrijke onderwerpen behandelen, zoals “Waarom liegen mannen over hun schoenmaat?” en “Zou je liever gelukkig of beroemd zijn?”.

Over het succes van de show deelde FlexDe meiden hebben het dit keer echt gedaan! Het blijkt dat het mogelijk is om grote carrièremijlpalen te bereiken door gruwelijke tit-for-tat-verhalen, filosofie, psychologie, ethische dilemma’s, de tegenstrijdigheden van moderne daten en de fijne kneepjes van persoonlijke hygiëne uit te pakken. Hier is het volgende miljoen. “

Gastheer Froomes heeft toegevoegd,Wat verdomd leuk! Ik wil ons niet beledigen, maar ik ben altijd geschokt als mensen naar me toe komen en zeggen dat ze van de show houden en naar Dean luisteren. Het is fijn om te weten dat ze niet liegen. “

Luisteraars over de hele wereld genieten van de Flex & Froomes-podcast – enkele van de die-hard fans van de show feliciteren het duo, waaronder Schapelle Corby en de Island Boys.

Schapelle Corby zei: “Ik hoop dat mijn favoriete bosvarkens een miljoen gelukkige podcast-downloads krijgen. Enorme slachting.” Chapelle verwees ook naar het recente incident van Vrooms waarbij Bali bijna verdronk, en voegde eraan toe: “Maak je geen zorgen, het is niet het ergste dat kan gebeuren op Bali … of toch?”

READ  Wat zijn slimme downloads op YouTube? - Hoe u dit kunt uitschakelen

Island Boys-rappers Kodiyakredd en Flyysoulja deelden ook hun felicitaties en zongen zelfs voor het duo: “Ik ben net miljonair geworden door te zitten en te praten, wat niet slecht is voor een meisjesversie van bro podcasters …”

Flex & Froomes viering van één miljoen beschikbare ringen hiermet video’s waarin Chappelle Corby en de Island Boys worden gefeliciteerd hier.

De Flex & Froomes-podcast is beschikbaar om te streamen op iHeart of je favoriete podcastprovider met exclusieve inhoud, relatieadvies, ethische dilemma’s en nog veel meer. Flex & Froomes is ook doordeweeks beschikbaar van 15.00 tot 16.00 uur op CADA 96.1 in Western Sydney, op iHeart of DAB+ door het hele land.

Log in met LinkedIn om een ​​reactie te plaatsen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *