Football Manager 2021 belangrijkste features aangekondigd

Dit jaar beloofde meer analyse en informatie

geplaatst op

Sports Interactive en SEGA hebben de nieuwe features voor Football Manager 2021 aangekondigd.

Interacties met spelers en de media zijn herzien om een ​​meer levensechte ervaring te creëren en wedstrijddagen voegen een groot aantal grafische en presentatieverbeteringen toe, evenals nieuwe pre- en post-match evenementen. Bovendien krijgen managers meer macht over het werven van spelers en nieuwe manieren om succes aan het einde van het seizoen te vieren.

De toevoeging van gebaren in FM21 stelt managers in staat om zich op meer genuanceerde manieren uit te drukken, of dat nu is in een persoonlijke vergadering, in hun wekelijkse persconferentie of tijdens het houden van een teamgesprek in een cruciale wedstrijd. Ook nieuw voor FM21 zijn Quick Chats die managers de kans geven om korte, informele gesprekken te voeren over verschillende onderwerpen die geen volledige vergadering vereisen.

Alvorens de kleedkamer binnen te gaan, hebben managers de mogelijkheid om op het laatste moment tactische aanpassingen en wijzigingen in de teamselectie door te voeren in de nieuwe tactische vergadering voorafgaand aan de wedstrijd. Wanneer de wedstrijdactie van start gaat, krijgen managers een beter zicht vanuit de dug-out met een opnieuw ontworpen wedstrijdinterface die de nadruk legt op de actie op het veld.

Zowel tijdens als direct na de wedstrijd zullen managers profiteren van betere analyses dan ooit tevoren via een nieuw xG-systeem.

Football Manager 2021 wordt op 24 november gelanceerd in de Epic Games Store en Steam voor pc.

READ  Mankind Release Time - Hier is ontgrendel 4X-game op Steam

Written By
More from Max Mcgee
Aditya Yoginath Trends op Twitter terwijl PM Modi de naam van Memes nieuw leven inblaast
PM Narendra Modi sprak Yogi Adityanath aan als “Aditya Yoginath” tijdens de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *