Willekeurig: hier is hoe Phil Spencer van Microsoft reageerde op Smash Bros. Meat van Minecraft Steve

Je kent het verhaal waarschijnlijk inmiddels, maar toen Steve van Minecraft eerder deze maand lid werd van de Super Smash Bros.Ultimate-selectie, ontdekten fans al snel dat zijn overwinningsscherm een heel ongelukkig stukje vleesplaatsing. Het deed snel de ronde op sociale media en werd een van de grootste game-verhalen van de dag – dankzij internet.

Haar eigenlijk nu opgelost – de nieuwste patch van de game laat Steve nu zijn vlees opslokken, in plaats van het gewoon te laten hangen – maar niet voordat Phil Spencer van Microsoft, hoofd van het Xbox-merk, precies te zien kreeg hoe het eruit zag.

Stephen Totilo van Kotaku vertelt het verhaal:

Natuurlijk maken Minecraft en zijn ontwikkelaar Mojang nu deel uit van de Xbox-familie, dus het is interessant om te zien dat Spencer duidelijk geen idee had dat dit scherm in de game aanwezig was totdat het werd uitgebracht. We houden vooral van die laatste regel, waarvan we ons alleen maar kunnen voorstellen dat die met een beetje ongeloof werd gezegd: “Ik neem aan dat dat zal worden opgelost.”

READ  Sony onthult volgende week 3 nieuwe hoofdtelefoons en twee nieuwe schermen
Written By
More from Lesley Curry
Verizon reageerde niet, dus een boze klant vond een geweldige oplossing
scheldt? Probeer groepen. (Foto: Verizon) Vandaag verdwijnen we in het hart, de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *