Ford onthult de nieuwe Explorer Timberline en breidt zijn offroad SUV-assortiment uit

Ford Explorer Timberline uit 2021

bolwerk

Detroit – Ford Motor Het is van plan om een ​​nieuwe reeks terreinwagens te introduceren onder de naam Timberline, te beginnen deze zomer met de Explorer SUV.

De Explorer Timberline 2021, die het bedrijf woensdag onthulde, heeft een vernieuwd exterieurontwerp, een grotere bodemvrijheid en andere offroad-eigenschappen zoals zware schokbrekers en beschermplaten om het onderstel van de auto te beschermen.

Andere SUV’s met vergelijkbare kenmerken en mogelijkheden zullen naar verwachting volgen onder de naam Timberline, maar Ford-functionarissen weigerden verdere details te bespreken.

“Ford introduceert meer capabele SUV’s met Timberline”, zegt Kumar Jalhotra, president van Ford of Americas & International Markets Group. Uit consumentengegevens blijkt dat klanten nu meer dan ooit de natuur willen verkennen met vrienden en familie. situatie.

Ford Explorer Timberline uit 2021

bolwerk

Met het nieuwe Timberline-ontwerp wil Ford profiteren van de toegenomen verkoop van SUV’s en de vraag naar terreinwagens. Het uiterlijk en de kenmerken van deze verbindingen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden bij gewone consumenten.

Offroad-modellen verhogen ook de winst. Explorer Timberland zal volgens Ford beginnen bij $ 45.765. Deze prijsstelling plaatst het in het midden van de Explorer-line-up, maar ongeveer $ 13.000 meer dan het basismodel.

Ford meldt een toename van 56% in offroad-gebruik in de afgelopen drie jaar voor huidige Explorer-bezitters.

Ford Explorer Timberline uit 2021

bolwerk

READ  ARM-gebaseerde MacBook-specificaties gedeeld door Leakster; 12-inch Retina-display, 4e-generatie vlindertoetsenbord, startprijs $ 849 en meer
Written By
More from Lesley Curry

Hoe een oude Windows-laptop over te schakelen naar Linux

Door de federale overheid Digitaal analyseprogramma (DAP) tellen in oktober 2020, 3,2...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *