Lady Dimitrisco van Resident Evil Village wordt omgebouwd tot Thomas the Tank Engine

Resident Evil Village verschijnt pas later deze week op onze schermen, maar fans hebben al een voorsprong op de mod. Spelers waren in staat om het meeste uit de horrorspel-demo van een uur te halen om enkele personage-swap-mods uit te brengen. Toch verandert het kiezen van de groep Lady Dimitrescu in een vervormde versie van Thomas the Tank Engine.

Niet zozeer dat de maker van de inhoud Crazy Potato de slechterik net heeft verwisseld met Thomas; Is dat ze alleen de moeite namen om van gezicht te wisselen? Alsof dat nog niet genoeg was om je bang te maken, heeft Dimitrescu the Face Engine ook een kenmerkend Thomas-thema, dat alleen wordt vertraagd om het nog schandelijker en verontrustender te maken.

We hebben ook veel andere tweaks gezien in de korte demo-aanbiedingen. Iemand is al begonnen met werken aan de Derde persoonsmodus Het maakt een speelbare versie van Cassandra. Anderen doen wat spaarders het beste kunnen, zoals serveren Barney de dinosaurus In de strijd naast het Braziliaanse supermodel Ricardo Milos. Je herkent deze laatste misschien van een virale dansvideo die in 2010 op internet verscheen. Je kunt die video zelf vinden.

Je kunt Lady Dimitrescu als Thomas the Tank Engine hieronder oppikken als je sterk genoeg bent:

Hoewel spelers maar een uur hadden om de demo te spelen, bedacht iemand snel hoe ze deze op Steam konden resetten, wat helpt met de mod die we voor ogen hebben.

De releasedatum voor Resident Evil Village is nu echter niet ver weg Er is nog tijd om het te reserveren Als je het nog niet hebt bereikt.

READ  JRPG-fans zijn enthousiast over de nieuwe Engelse ondertitels voor de game "Trails" die niet in het Westen zijn uitgebracht

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Lady Dimitrescu van Resident Evil Village is gewijzigd als Thomas the Tank Engine”, “type”: “post”, “category”: “resident – “evil-village”}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “”, “genre”: null, “title”: “Resident Evil Village”, “genres “: void}}}}

Written By
More from Max Mcgee

‘E! Nieuws ‘onder geannuleerde shows in NBCUniversal herstructurering

Drie E! entertainment nieuwsshows – “E! News, “” Pop of the Morning...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *