Forever Entertainment plaagt een nieuwe trailer voor 2023

Forever Entertainment plaagt een nieuwe trailer voor 2023

Tease Forever Entertainment 2023-editie

Forever Entertainment zal waarschijnlijk in 2023 een nieuw vervolg aankondigen. Dit is volgens president/CEO Zbigniew Dębicki, die het nieuws plaagde in een interview met Famitsu.

Forever Entertainment heeft in de loop der jaren een aantal nieuwe nummers uitgebracht en het ziet er niet naar uit dat ze snel zullen vertragen op basis van wat hij met het tijdschrift heeft gedeeld. Dębicki merkte ook op dat we in deze sectie games zullen zien die niet noodzakelijkerwijs beperkt zijn tot Japanse titels.

Onze vertaling vindt u hieronder.

Er zijn de laatste tijd veel verbouwingsprojecten geweest in Japan. Eerder werd al een remake van Fear Effect Reinvented aangekondigd, maar neemt het aantal niet-Japanse remakes ook toe?

Momenteel werken we samen met de IP-houders en hun teams om aanpassingen te blijven maken aan de vele niet-Japanse IP-remakes. Ik denk dat het aantal buitenlandse remakes vanaf hier zal toenemen, maar persoonlijk ben ik fan van Japanse games en wil ik steeds meer Japanse versies uitbrengen.

Daar kijk ik naar uit (lacht). Aan wat voor soort recycling wilt u werken?

Er zijn al zoveel titels die ik wil uitbrengen dat zelfs het beperken tot slechts tien moeilijk zou zijn (lacht). Nou, ik denk dat we zelfs in de loop van dit jaar een nieuwe remake kunnen aankondigen, dus daar kunnen gamers naar uitkijken!

Panzer Dragoon: Remake was de eerste grote release van Forever Entertainment. We hebben ook nieuwe versies gezien van The House of the Dead en Front Mission. We zullen uiteindelijk ook Front Mission 2: Remake en Front Mission 3: Remake zien, om nog maar te zwijgen van het Fear Effect Reinvented dat in het interview werd genoemd.

READ  North Carolina Football: Game-by-Game Voorspellingen voor 2020

Dat laatste was even puzzelen. Het effect van angst opnieuw uitvinden Het werd voor het eerst aangekondigd in 2017, maar verdween prompt. na Afgelopen augustus werd de trailer eindelijk vrijgegevenWe hebben nog niets gehoord van het project.


Ondertitels geleverd door Simon Griffin en SatsumaFS namens Nintendo Everything.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *