Vijf redenen waarom Knicks-fans zich zorgen moeten maken over de herstart van NBA

Vijf redenen waarom Knicks-fans zich zorgen moeten maken over de herstart van NBA

De Knicks zijn niet in Orlando, maar er zijn nog steeds redenen voor Knicks-fans om zich zorgen te maken over de herstart van het NBA 22-team. Hier zijn er vijf:

1. Als een verstoten minnaar, tjilpen Knicks-fans op Twitter dat ze er niet om geven hoe Kristaps Porzingis het doet. Natuurlijk geven ze er echt om. KP6 maakt zijn play-off-debuut voor Dallas en schadenfreude zal stromen als de 7-foot-3 Letse arbeid.

2. Wroeten voor de Clippers om al hun zinloze acht wedstrijden in het reguliere seizoen te verliezen, is iets. De Knicks zijn eigenaar van de Clippers ‘2020-selectie uit de eerste ronde van de Marcus Morris-handel en momenteel zouden ze 27e selecteren. Zelfs naar de 25e gaan kan een groot verschil maken. Inchecken bij Morris die zich aanpast aan de Clippers is ook een leuke oefening. Morris wordt een gratis agent.

3. Portland en Oklahoma City bevinden zich in Disney World, en Knicks-rooters kunnen ‘Skinny Melo’ (Carmelo Anthony) en CP3 (Chris Paul) scouten. De twee favoriete voormalige klanten van Leon Rose zouden dit seizoen buiten spel moeten zijn.

Carmelo Anthony
Carmelo AnthonyNBAE via Getty Images

4. Het is een lange afstand, maar wat er gebeurt als deze rare reeks bubbelomstandigheden zonder thuisvoordeel leidt tot het afbrokkelen van Anthony Davis ‘Lakers in de tweede ronde, waarbij de 35-jarige LeBron James er op zijn leeftijd uitziet. Zou AD afzien en minder paarse weiden zoeken?

5. Het kan je helemaal niets schelen als de play-offs half augustus beginnen. Je weet waarom? The Knicks zullen waarschijnlijk minstens een paar weken “OTA’s” (georganiseerde teamactiviteiten) krijgen om Tom Thibodeau kennis te laten maken met zijn nieuwe spelers. Die minicamps zijn echter vrijwillig.

READ  Het fantasiespel Rugby World Cup - hier is het spiekbriefje dat je nodig hebt

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *