Fortnite is van plan leeftijdsgerelateerde cosmetica uit te schakelen, onthult de releasedatum van update v28.00

Fortnite is van plan leeftijdsgerelateerde cosmetica uit te schakelen, onthult de releasedatum van update v28.00

Fortnite schakelt controversiële leeftijdsbeperkingen op cosmetica uit, die fans hebben bekritiseerd als een van de “slechtste updates” van de game. In een bericht aan haar websiteFortnite-ontwikkelaars hebben aangekondigd dat cosmetica zullen worden uitgeschakeld in plaats van langdurig gebruik. Het volledige bericht volgt hieronder.

Het cosmetische portaal zal voor de meeste Fortnite-cosmetica worden uitgeschakeld totdat we een langetermijnoplossing hebben. Deze wijziging wordt vanaf 3 december 2023 uitgerold met update v28.00.

We zijn conservatief geweest in de manier waarop we cosmetica beoordelen en hun potentiële impact op de beoordeling van het eiland. We evalueren nu alle cosmetica opnieuw.

Een klein aantal bestaande cosmetische items en minder dan tien kostuums zullen alleen speelbaar blijven op eilanden met een T-rating (of een regionaal equivalent) vanwege duidelijke angst- of geweldelementen.

We hebben ons de afgelopen dagen verdiept in de opmerkingen en zullen blijven werken om dit te corrigeren.

De aankondiging werd positief ontvangen binnen de Fortnite-gemeenschap na de reactie op de leeftijdsbeperkingen, waarbij elk cosmetisch item een ​​leeftijdsclassificatie kreeg die alleen overeenkomt met bepaalde eilanden. Epic Games beweerde dat de stap was om “ouders en spelers te helpen weloverwogen speelbeslissingen te nemen over duizenden andere games en ervaringen in Fortnite.”

Epic Games zal in de toekomst de mogelijkheid van beperkingen op cosmetica blijven onderzoeken. Het is onduidelijk welke skins nog steeds getroffen zullen worden, hoewel sommige fans de Xenomorph-skin als een van de belangrijkste mogelijkheden hebben genoemd. Een andere kandidaat is het afgehakte hoofd van de Onsterfelijke, dat werd onthuld in een recent lek.

READ  'Verlopen' PS Vita- en PS3-digitale games zijn nu niet speelbaar

Fortnite beleeft een mini-renaissance dankzij de release van Fortnite OG, wat leidt tot de grootste dag ooit voor Epic’s Battle Royale. Bekijk voor meer informatie onze complete gids voor Fortnite OG en meer.

Kat Bailey is IGN’s nieuwsdirecteur en co-host van Nintendo Voice Chat. Heb je enig advies? Stuur haar een direct bericht op @the_katbot.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *