Fortnite Kratos-skin maakt het PlayStation-exclusieve personage speelbaar op Xbox

The God of War Kratos is verkrijgbaar in de Fortnite-itemwinkel, waardoor het de eerste keer is dat het personage op een Xbox-console kan worden afgespeeld.

Fortnite heeft zeker een grote impact gemaakt met het Marvel-thema voor hoofdstuk 2 seizoen 4. Nu het seizoen is afgerond en de indrukwekkend Galactus-evenement heeft plaatsgevonden, maakt Epic Games zich op om meer inhoud te leveren tijdens seizoen 5. Fortnite Seizoen 5 begint snel met de introductie van de God van de oorlog Kratos als een van de eerste skins die is uitgebracht.

Epic Games heeft een korte trailer uitgebracht waarin Kratos wordt onthuld, die nu beschikbaar is in de Fortnite item winkel. De huid zelf is gemodelleerd naar Kratos in de meest recente versie God van de oorlog titel, die zich richt op Kratos ‘zoon Atreus en de Noorse mythologie. Spelers kunnen ook de Kratos-bundel pakken, die de Guardian Shield Glider, Kratos ‘kenmerkende Leviathan Axe Pickaxe, Mimir’s Head Back Bling en een kenmerkende Kratos-emote bevat.

Blijf scrollen om te blijven lezen
Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten.

VERWANT: Fortnite voegt Han Solo Carbonite Easter Egg toe

PlayStation-spelers kunnen ook een exclusief Gepantserde Kratos skin door matchmaking op een PlayStation-console na aankoop van de originele Kratos-skin. Kratos is sinds het origineel een van de beroemdste exclusieve PlayStation-personages God van de oorlog titel op PlayStation 2 in 2005. Nu, voor het eerst ooit, kan Kratos op een Xbox-console worden afgespeeld.

gepantserde kratos fortnite skin

Hoewel Xbox-spelers de bijl van Kratos niet door goden en monsters kunnen hakken, zoals in de PlayStation-titels, is het toch indrukwekkend dat Kratos eindelijk op een Xbox-console staat. Met zo’n beroemd console-exclusief personage beschikbaar in Fortnite Nu zou de volgende stap zijn dat Epic Games het Xbox-exclusieve personage Master Chief aan de game toevoegt voor een botsing tussen twee van de krachtigste console-exclusieve personages ooit. Gelukkig voor spelers, Halo‘s Master Chief is gelekt, dus het Xbox-personage kan zijn weg vinden naar Fortnite spoedig.

kratos zweefvliegtuig bijl en back bling

Fortnite heeft al veel iconische personages als skins in de game opgenomen, waaronder Star Wars personages als Rey en Kylo Ren, DC-personages zoals Batman en Joker, en Marvel-personages zoals Captain America en Deadpool. Fortnite Seizoen 5 brengt de meest dodelijke jagers van het universum samen en begon met de rekrutering van Mando en Baby Yoda uit de populaire show De Mandalorian.

Het zal interessant zijn om te zien waarvoor deze jagers worden gerekruteerd Fortnite Seizoen 5. De verhaallijn loopt door het seizoen en wordt hopelijk afgesloten met een enorm evenement zoals het Galactus-evenement of de Final Showdown uit hoofdstuk 1, seizoen 9. Als het evenement aan het einde van het seizoen dodelijke jagers bevat, waaronder Mando, Kratos, en mogelijk Master Chief, het kunnen de meest intense gebeurtenissen zijn in Fortnite nog.

Fortnite is gratis te spelen voor pc, PS4, PS5, Switch, Xbox One en Xbox Series X / S.

MEER: Fortnite: All NPC-locaties voor seizoen 5

Bron: Epische spellen

fortnite's uitgelekte kratos-huid

Fortnite’s Kratos en Master Chief Skins kunnen iets groots opzetten


READ  Microsoft geeft toe dat de voorraadtekorten van de Xbox Series X tot juni of daarna kunnen aanhouden
Written By
More from Vanessa Hale

Ninja Gaiden: Master Collection wordt aangekondigd voor PS4, Xbox One, Switch en pc

Dit maken uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Team Ninja bekend Ninja Gaiden:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *