Fortnite Mother Ship – Hoe de legendarische kluis te betreden?

Wil je weten hoe je wordt ontvoerd door het moederschip van Fortnite? De nieuwste update van de Battle Royale-shooter voegt een klein spel toe dat een groot verschil kan maken in competitieve wedstrijden. Het kan een gekke strijd zijn om zelfs maar deel te nemen aan de minigame, maar als je het haalt, kan het je veel buit opleveren.

Eerst moet je de drone-schepen vinden, die veel groter zijn dan normale UFO’s en gelukkig worden gemarkeerd door UFO’s op de kaart, dus het lokaliseren ervan zou niet al te moeilijk moeten zijn. Zodra je wordt geabsorbeerd door een straal van het moederschip, word je tijdelijk in een kerker geplaatst voordat je met andere spelers in een arena valt en moet je ofwel overleven totdat de tijd om is, of vijf gouden kluisbollen verzamelen.

Je moet dit allemaal doen met een zwak plasmakanon, dus we zullen alle stappen doorlopen die je moet nemen om Fortnite’s moederschip te kapen, uitleggen hoe je de minigame aan boord moet spelen en een lijst maken van de mogelijke beloningen als het werkt.

Hoe gekaapt te worden door het moederschip Fortnite

Om gekaapt te worden door het moederschip van Fortnite, moet je het volgende doen:

  • Land op grondniveau onder een van de drone-schepen die je op de kaart kunt zien
  • Wacht tot de storm begint voordat je naar buiten gaat. Zorg dat je in het zicht van het droneschip staat سفينةسفينة
  • Overleven tot je wordt ontvoerd

Hoe speel je het moederspel Fortnite mini

Voor de start van het spel beginnen alle in aanmerking komende spelers met anderhalve minuut op de klok die op hun rugzak wordt weergegeven, plus een nieuw plasmakanon. Dit plasmakanon richt geen schade aan, maar spelers die geraakt worden door zijn schoten zijn tijdelijk geschokt en stuiteren terug. Je rugzak fungeert ook als een dubbele springer en vergroot je springafstand tijdens het dragen.

READ  WoW's Chromie bevestigt dat het mutant is, net als de vertelling

Het doel van de minigame is om maximaal vijf bollen (goud) te verzamelen. Dit zijn gele gloeiende bollen die gedurende de wedstrijd regelmatig uit de lucht komen. Elke verzamelde sprongbal verhoogt het beloningsniveau dat je aan het einde van de minigame ontvangt. Het voordeel is dat je een beperkte hoeveelheid tijd hebt om deze bollen te verzamelen, en als je geen tijd meer hebt, wordt je in een beloningskluis geplaatst met items op basis van het aantal bollen dat je hebt verzameld.

Je kunt de hoeveelheid tijd die je in de minigame doorbrengt vergroten door (zilveren) bollen te verzamelen. Jij en andere spelers kunnen ook in de afgrond vallen, terwijl je timer doorgaat terwijl je terugkeert.

Onze belangrijkste tip om de minigame te winnen, is door een beetje te schieten voor waar je tegenstanders rennen, en ze naar de afgrond te leiden. Richt je ook op het verzamelen van tijdbollen om zo lang mogelijk in het spel te blijven.

Ontgrendel legendarische kluiskisten, verkregen door de Fortnite Mother-minigame te voltooien met vijf verzamelde kluisbollen.

Fortnite moederkluis

Als je geen tijd meer hebt, of vijf kluisbollen verzamelt, word je naar een kluis vol kisten gebracht. Je hebt maar 30 seconden om zoveel mogelijk te plunderen voordat je terug wordt gegooid op de Battle Royale-kaart. Deze kisten bevatten wapens en items die overeenkomen met het aantal orbs dat je hebt verzameld, waaronder allerlei verbruiksartikelen, Fortnite-geweren en exotische Fortnite-wapens van een specifieke zeldzaamheid.

Fortnite-moederkluisniveaus zijn als volgt:

  • 0 Vault Orbs – Geen kluis, je bent er net uit getrapt
  • 1 sprongbal – gedeelde sprong
  • 2 Orb Vault – Soms Vault
  • 3 Hemelse kluis – Zeldzame kluis
  • 4 Orb Vault – Epische Vault
  • 5 Vault Orbs – Legendarische Vault
READ  Heeft uw pc de vuurkracht om de Black Ops Cold War-bèta uit te voeren?

Nadat je alle buit hebt verzameld die je kunt krijgen in de korte seconden sinds je de kluis bent binnengegaan, word je naar de lucht gebracht waar je werd gekaapt door het moederschip van Fortnite, en kun je je parachute gebruiken om naar de veilige zone te gaan. Dat is alles wat je moet weten over het moederschip, maar er is ook een verandering in een van de Fortnite-dieren in de game die je een concurrentievoordeel kan geven. Misschien wil je ook weten waar je buitenaardse artefacten kunt vinden in Fortnite of Fortnite kosmische kisten.

{“outline”: {“page”: {“content”: {“title”: “Fortnite motherhip – Hoe kom je in de legendarische kluis”, “type”: “guide”, “category”: “fortnite”}, “Gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Epic Games”, “genre”: “Survival”, “title”: “Fortnite”, “genres”:[“Survival”,”Free to Play”,”esports”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Deze 5 principes zouden coronavirusstoten kunnen stoppen, zegt Fauci

De VS zouden kunnen zien dat coronavirusgerelateerde sterfgevallen omhoog schieten tot ver...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *