Volgende Yakuza Spin-Off heeft een speelbaar Sega Master-systeem

Lost Judgment krijgt een speelbaar Sega Master-systeem

schermafbeelding: Sega

De yakuza Speelgoed Speelbare versies van klassieke Sega-spellen zijn altijd verschenen, maar ze komen meestal in de vorm van klassieke arcade-spellen. De volgende verloren oordeelToch gaat hij een beetje terug in de tijd.

Terwijl arcadekasten een bedrieglijke manier waren om oude arcadespellen te bewaren, zelfs Een verrassing voor alle Xbox 360-poortenEn de Regel Het vervolg is het droppen van een vintage Master System in het kantoor van Yagami om de vervelende flipperkast uit de eerste game te vervangen. Je kunt het hieronder in actie zien (4:06 als de video niet rechtstreeks naar dit deel gaat).

Het eerste menuscherm dat je ziet, is geen game-selector, het is een optiescherm waar je dingen kunt doen zoals de gids lezen en, interessant genoeg, de game-regio wijzigen, waarschijnlijk tussen de Japanse en westerse versies. Je kunt het spel ook vanaf hier pauzeren, want als je nog nooit een native mainframe hebt gebruikt, zat de pauzeknop vreemd genoeg op de console zelf, niet op de console!

Je ziet de pauzeknop net onder de cartridgesleuf, tegenover de resetknop

Je ziet de pauzeknop net onder de cartridgesleuf, tegenover de resetknop
foto: Evan Amos

De eerste game die we kort zien in de video is pinguïn land (Ook gekend als Doki Doki Penguin Land Uchū Daibōken) voordat acteur Takuya Kimura (die Yagami speelt in de games, zijn stem en gezichtsmodel levert) genoegen neemt met wat Alex Kiddo.

verloren oordeel Het is het volgende vervolg van 2019 RegelEn de Een spel dat ik zo leuk vond omdat het zo op elkaar leek yakuza, net een beetje anders in de manier waarop je het nog steeds maakt Uitstekend.

Nu, in 2021, is het mogelijk om zich een beetje te onderscheiden, want het blijft yakuza Serie ‘traditioneel actiegevechtssysteem in realtime dat’ De hoofdreeks is nu verlaten ten gunste van turn-based gevechten.

verloren oordeel Gepland voor release in september 2021 op pS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X | S. en nee, Ik weet niet waarom ik het niet ook naar de computer heb gebracht.

READ  Cyberpunk RPG Laxidaze heeft tot doel Pokémon te combineren met een Final Fantasy VII-remake
Written By
More from Aubrey Mason
20 procent van de Switch-verkopen gaat nu naar huishoudens die al over Switch beschikken
Gefeliciteerd! Het is een stuiterende gameconsole voor kinderen! Leuke driekleurige wildsalade. Als...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *