Forza Horizon 5, Let’s Build a Zoo en meer doen dit weekend mee aan Xbox Free Play Days

Forza Horizon 5, Let’s Build a Zoo en meer doen dit weekend mee aan Xbox Free Play Days

Xbox Free Play Days is een wekelijkse promotie van Microsoft die games aanbiedt die spelers een tijdje kunnen uitproberen als Xbox Game Pass Ultimate- of Xbox Live Gold-lid. laatste optreden net begonnenen het bevat de nieuwste Xbox-hardware Forza Horizon Entry en drie onafhankelijke titels: Knight Witch, laten we een menagerie bouwen, En godslastering

speeltuin spellen Forza Horizon 5 Hij zet de Open World Racing Series voort, dit keer met coureurs naar Mexico met honderden auto’s, talloze soorten races en zelfs stormen om aan deel te nemen. Er zijn ook nog steeds nieuwe auto’s om te racen, met de nieuwste injectie inclusief Italiaanse sportwagens.

springen in Indië, heks ridder Het is een top-down, snelle first-person shooter waarin je magie gebruikt om hordes vijanden uit te schakelen.

Laten we een dierentuin bouwen, zoals de naam al doet vermoeden, is een ervaringsmagnaat die je de leiding geeft over een dierentuin, waar je de leiding hebt over alles, van het creëren ervan tot het creëren van nieuwe diersoorten met behulp van DNA-splitsing. Eindelijk,

godslastering is een meedogenloze Metroidvania-actieplatformgame die je zwaardvaardigheden op de proef zal stellen.

Vrije speeldagen

De vier spellen die deel uitmaken van de gratis speeldagen van dit weekend krijgen ook korting, waardoor spelers na de promotie kunnen blijven spelen tegen een goedkoper tarief dan normaal. Dit zijn de Microsoft Store-pagina’s voor de games en platforms die voor hen beschikbaar zijn:

heks ridder: $ 12,99 (Xbox One, Xbox Series X | S, pc)
Forza Horizon 5 Premium-editie: $ 49,99 (Xbox One, Xbox Series X | S, pc)
Laten we een dierentuin bouwen: $ 9,99 (Xbox One, Xbox Series X | S, pc)
godslastering: $ 6,24 (Xbox One, Xbox Series X|S)

READ  Xbox wilde dit jaar echt Starfield

Alle vier de titels zijn vanaf nu tot en met zondag 20 augustus om 23:59 uur PDT beschikbaar via Free Play Days voor Xbox Live Gold- en Xbox Game Pass Ultimate-leden.

Forza Horizon 5

Nu de Xbox Live Gold-branding binnenkort verdwenen is, is dit een van de laatste paar promoties in de dagen van gratis spelen als onderdeel van het oude abonnement.

Terwijl de gratis weekenden gewoon doorgaan, schakelen Gold-abonnees in september over naar Xbox Game Pass Core-leden. Lees hier meer informatie over deze nieuwe abonnementslaag die Xbox Live Gold vervangt.

Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *