Alan Wake 2 krijgt een kleine vertraging en wordt nu een week na Spider-Man 2 gelanceerd

Alan Wake 2 krijgt een kleine vertraging en wordt nu een week na Spider-Man 2 gelanceerd

Epic Games en Remedy Entertainment hebben een uitstel aangekondigd voor de release van hun langverwachte survival-horrorserie, Alan Wake 2. Oorspronkelijk gepland voor release op 17 oktober, zal de game nu 10 dagen later verschijnen, op 27 oktober 2023.

Een verklaring op zijn sociale kanalen waarin de verhuizing wordt uitgelegd:

Kortom, Alan Wake 2 wordt later in oktober gelanceerd om “iedereen meer ruimte te bieden om van zijn favoriete games te genieten”. In feite zijn er een aantal opmerkelijke games die zich op die maand richten, zoals Assassin’s Creed Mirage, Lords of the Fallen en natuurlijk Marvel’s Spider-Man 2 die allemaal binnen enkele weken na elkaar aankomen. Te midden van dit alles zou een Remedy-vervolg worden uitgebracht, met een bijzonder exclusieve Sony-superheld aan de horizon. Nu verschuift de game naar eind oktober, wanneer het schema veel rustiger is.

We zullen binnenkort meer van Alan Wake 2 zien, zoals werd bevestigd dat hij zal verschijnen tijdens Gamescom’s inaugurele Night Live-presentatie.

Ben je enthousiast voor Alan Wake 2? Welke invloed heeft deze vertraging op eventuele zaken voor u? Vertel het ons in de comments hieronder.

READ  Nieuwe Xbox Game Pass Ultimate-deal is bijna te mooi om waar te zijn

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *