Forza Horizon 5 wil dat je ray tracing vertraagt ​​en waardeert in Forzavista

Forza Horizon 5 wordt gelanceerd op 9 november en we kregen de kans om alles wat met pc te maken heeft bij te praten met Game Creative Director Mike Brown en artistiek directeur Gareth Harwood. We spraken over het belang van toegankelijkheid, hoe SSD’s de ontwerpaanpak van het team veranderden en de technieken die het ontwikkelingsteam gebruikte om de game zo visueel verbluffend mogelijk te maken.

Naast de systeemvereisten van Forza Horizon 5, heeft Playground Games onlangs onthuld dat de game een aantal pc-exclusieve functies zal bevatten, zoals ondersteuning voor een resolutie van 21:9, ontgrendelde framesnelheden en een enorme hoeveelheid grafische instellingen om aan te sleutelen. . Er werd echter ook onthuld dat de toepassing van ray tracing in de game beperkt zal zijn tot de in-game voertuigviewermodus, Forzavista.

Dit is de eerste keer dat enige vorm van ray tracing in een Forza-game is verschenen, wat Harwood demonstreert dankzij de ondersteuning van de Xbox-serie voor DXR (DirectX Raytracing). “Met platforms zoals Xbox Series-consoles kunnen al deze mogelijkheden naar andere platforms worden gefilterd en in sommige gevallen naar een hoger niveau worden getild op gaming-pc’s.”

Er zijn verschillende manieren waarop raytracing in een videogame kan worden geïmplementeerd, zoals reflecties, schaduwen en algehele verlichting. Het is echter een zeer stressvolle technologie die de beste graphics op de knieën kan brengen. Hardwood legt uit dat “de reden dat raytracing beperkt is tot de Forzavista-modus, is omdat we veel dingen hebben die we spelers willen laten zien, zoals onze horizon, grotere objectdichtheid en een nieuw Global Lighting System (GI).” Hij legt uit: “Al deze maken gebruik van de beschikbare grafische verwerkingskracht, en daar hebben we besloten onze inspanningen voorlopig op te richten.”

READ  PS3-emulator RPCS3 draait nu XMB

Brown geeft meer context aan de beslissing door te zeggen: “Het is een kwestie van wat de band het meest ten goede komt. Als je met ongeveer 480 mph rijdt, hebben LOD’s van hoge kwaliteit en prachtige schaduwen een grotere visuele impact dan raytracing-reflecties. Terwijl iets zoals Forzavista is erg traag.” En het profiteert meer van technologie.”

Zonder twijfel brengt ray tracing een nieuw niveau van diepte in de beelden van de game, en Forza Horizon 5’s Forzavista-modus is geen uitzondering. Door het licht en de reflecties op een meer realistische manier te laten werken, voelt uw voertuiggroep meer echt aan en zou u willen dat u meer achter het stuur kon kruipen. We hopen echter dat ondersteuning voor ray tracing op grotere schaal niet te ver achterblijft voor Forza Horizon 5 en toekomstige afleveringen.

{“outline”: {“page”: {“content”: {“title”: “Forza Horizon 5 wil ray tracing in Forzavista vertragen en waarderen”, “type”: “news”, “category”: “forza -horizon”). -5 “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Microsoft “,” genre “:” Racing “,” title “:” Forza Horizon 5 “,” Genres “:[“Racing”]}}}}

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *