Een simulatiespel in Star Trek Space Crew-stijl voor een enorme gratis uitbreiding

Space Crew is een ironisch simulatiespel in Star Trek-stijl dat elementen van FTL en andere schurken op een leuke en vriendelijke manier combineert. In onze review betreurden we het gebrek aan zinvolle managementelementen en opties, maar waardeerden het voor wat het was.

Dat geldt blijkbaar ook voor tal van anderen, zoals uitgever Curve Digital vandaag aankondigde dat Space Crew: Legendary Edition aan het einde van de maand uitkomt. De nieuwe versie introduceert een groot aantal nieuwe inhoud, zoals een nieuwe campagne, een nieuwe monteur in de vorm van missies op afstand en zelfs nieuwe “legendarische” bemanningsleden.

In de campagne moet je het opnemen tegen een leger robots onder leiding van een schurkenstatengroep van androïden, terwijl de nieuwe bemanning zal verschijnen met superieure statistieken en vaardigheden in vergelijking met de normale bemanning. Ten slotte kunnen nieuwe buitenmissies een reeks uitdagingen bevatten, van verkenning en puzzels tot goede oude veldslagen. Deze uitbreiding is niet alleen de grootste daling in Space Crew-content tot nu toe, hij is ook 100% gratis voor bestaande bezitters van het basisspel.

Hier is de advertentieadvertentie:

Space Crew: Legendary Edition wordt uitgebracht op pc via stoom- Op 21 oktober is de basisgame beschikbaar met 60% korting tot 20 oktober, de dag voor de release.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Star Trek Space Crew-stijl simulatiespel voor enorme gratis uitbreiding”, “type”: “news”, “category”: “space – crew “} ,” user “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Curve Digital “,” genre “:” Strategy Gamer “,” title “:” Space Crew “,” Genres “:[“Strategy Gamer”,”Simulation”,”Indie”]}}}}

READ  Ontvang gratis demo's en de beste games van 2020 goedkoop in de uitverkoop van Steam's Game Awards

Written By
More from Max Mcgee

Kathedraal van Nantes: Brand breekt uit in Frankrijk

Ferlay vertelde een persconferentie voor de kathedraal van Saint Peter en Saint...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *