Foto’s downloaden vanaf elke iPhone: zo werkt het

Download foto’s van elke iPhone

Er zijn verschillende manieren om een ​​back-up van foto’s op uw iPhone te maken. Het betekent vaak dat u een online opslagdienst zoals iCloud of Dropbox gebruikt. Maar stel dat u een kamergenoot of familielid heeft die niet erg technisch is en geen kennis heeft van back-ups? U kunt die persoon nog steeds helpen uw fotocollectie op de iPhone te beveiligen door alle foto’s op de iPhone naar een externe harde schijf, NAS of Mac te downloaden. Hiervoor gebruiken we Image Capture op de Mac.

Dit werkt natuurlijk alleen als je fysieke toegang hebt tot de iPhone waarop de foto’s staan. U moet ook de toegangscode weten, aangezien het niet mogelijk is om alle foto’s in het geheim op te halen van een iPhone die niet van u is. Dit om misbruik te voorkomen en uw privacy te beschermen.

Bij het downloaden van foto’s naar een Mac maakt het echter niet uit of de iPhone (of iPad) op uw Apple ID staat. Wanneer de ontgrendelde iPhone aan uw Mac hangt, kunt u de afbeeldingen downloaden en opslaan in de map Afbeeldingen of ergens anders. Dit kan ook een NAS, SSD, harde schijf of ander aangesloten opslagmedium zijn.

Download iPhone-foto’s met Image Capture

Als je snel alle afbeeldingen van je iPhone wilt downloaden, kun je de Image Capture-app op de Mac gebruiken. Alles wat hieronder over de iPhone wordt gezegd, werkt natuurlijk op precies dezelfde manier als een iPad.

Dit is hoe het werkt:

  1. Start de Image Capture-app op uw Mac, te herkennen aan het toepassingspictogram aan de rechterkant.
  2. Verbind de iPhone met de Mac met een kabel.
  3. Wacht tot de iPhone verschijnt in de Image Capture-app. Dit kan enkele minuten duren als het veel afbeeldingen bevat.
READ  Bewaar Instagram-video's op mobiele telefoon en laptop met online download-apps en tools

Bewaar iPhone-foto's in Image Capture op Mac

  1. Kies een locatie, zoals de map Afbeeldingen, of klik op Aharon Als u de gewenste site niet ziet.
  2. Klik Download alles Als u alle afbeeldingen van het apparaat wilt hebben. U kunt ook afzonderlijke afbeeldingen selecteren en erop klikken Downloaden Klik.
  3. Wanneer het downloaden is voltooid, kunt u het iPhone-apparaat loskoppelen.

Download afbeeldingen met behulp van Fotolader op Mac

In stap 4 is het mogelijk om alle foto’s naar uw iCloud-opslag te kopiëren. Ze worden dan in een aparte map geplaatst. Je kunt ze ook downloaden naar je Foto’s-app op de Mac. De laatste optie wordt niet aanbevolen, omdat ze allebei in uw iCloud-fotobibliotheek terechtkomen en er een complete puinhoop kan ontstaan.

U kunt Fotolader ook gebruiken om afbeeldingen op te halen vanaf een geheugenkaart of digitale camera. Dan werkt het op dezelfde manier. Als locatie kun je een map op je Mac of een externe opslagschijf kiezen.

Je kunt natuurlijk ook een back-up maken van foto’s met behulp van allerlei online opslagdiensten, zoals we in het onderstaande advies uitleggen. U logt vervolgens in op de online dienst met het account van de persoon die u wilt helpen.

More from Madison Garrett

Warriors vs Suns – Samenvatting van het spel – 28 januari 2021

Feniks – – Frank Kaminsky–Abdel Nader Contact is niet het eerste –...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *