Fouten met uitnodigingen voor Rainbow Six Siege Solar Raid-updates verholpen

6 december 2022 Ubisoft zegt dat het probleem met teamuitnodigingen, gevechtstoegangscodes en niveaus allemaal zijn opgelost.

De Rainbow Six Siege-update maakte het voor sommige spelers onmogelijk om met hun vrienden in de game in de rij te staan FPS-spel. bijbehorende correctie Operatie Solar Raid Het introduceerde een aantal langverwachte nieuwe functies in Siege, maar het lijkt erop dat het ook een aantal serieuze bugs heeft ge├»ntroduceerd. Niet alleen kunnen spelers geen vrienden, teamgenoten en vrienden uitnodigen in hun lobby’s, maar vorig seizoen deden zich ook problemen voor met gevechtspasrangen en gerangschikte magie.

zegt Ubisoft Het Siege-team is “op de hoogte van problemen met team- en feature-oproepen die van invloed zijn op alle platforms en werkt aan een oplossing voor deze problemen.”

Terwijl de ontwikkelaars uitzoeken wat er aan de hand is, zijn de spelers binnen bereik subreddit blokkade Deel mogelijke oplossingen voor mensen die met het probleem worden geconfronteerd. Over het algemeen lijken de belangrijkste suggesties het in- of uitschakelen van de nieuwe matchmaking-functie voor cross-play – in sommige gevallen lijkt het eenvoudig om het te veranderen.

Spelers moeten zich er ook van bewust zijn dat het kopen van gevechtsniveaus op dit moment niet altijd werkt – je krijgt misschien niet de verwachte niveaus en codes bij deze aankopen, dus het is waarschijnlijk verstandig om te wachten tot Ubisoft alles aangeeft.

in een tweet Kort nadat dit verhaal was gepubliceerd, zei Ubisoft dat Team Siege de oorzaak had gevonden van zowel het probleem met de teamuitnodiging als het probleem van de gevechtspassymbolen en -niveaus, en dat beide nu opgelost zouden moeten zijn.

READ  Apex Legends-fans hebben moeite om te spelen nu servers over de hele wereld niet beschikbaar zijn

Ubisoft zegt ook een probleem te onderzoeken waardoor verschillende spelers niet de rank charms kregen die ze vorig seizoen hadden.

Gepresenteerd door Solar Ride Nieuwe blokkade-operator Solisdie veel op IQ lijkt, maar dan voor het verdedigende team.

Written By
More from Max Mcgee
Pre-order b├Ętatoegang tot Diablo 4, extra details over Ultimate Edition-items
na bevestiging Diablo 4 releasedatum Tijdens The Game Awards 2022, met een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *