Frontiers Of Pandora is alleen voor PS5 en Xbox Series X

Ubisoft zegt dat in Avatar de kracht van PS5- en Xbox Series X/S-hardware ons in staat stelt een meer natuurlijke wereld te bouwen.

foto: Ubisoft

Avatar: De grens van Pandora Profiteer van de nieuwe PS5- en Xbox Series X/S-hardware om snel een meer weelderige en organische wereld te creëren waarin je kunt vliegen, De ontwikkelaars zeiden vandaag in een nieuw interview:. Zelfs als de taken nog steeds bekend zijn, is Ubisoft faRe, de open wereld technologie krijgt een grote upgrade. Dat is tenminste de marge die Ubisoft Massive speelt om spelers te vertellen waarom de nieuwe Avatar niet op PS4 en Xbox One zal verschijnen.

Actiegame vanuit het perspectief van de eerste persoon Nieuwe teasertrailer op E3 ​​2021 Het toonde karakters die razendsnel over de prachtige jungleplaneet Pandora vlogen, en hoewel het nog maar een filmische show was, zeiden creatief directeur Magnus Janssen en artistiek directeur van programmering Nikolai Stefanov. IGN Met deze apparaten van de volgende generatie kun je vergelijkbare dingen doen in de daadwerkelijke gameplay.

“[New consoles allowed] Stefanov zei:,,Maar ook als je zo hoog in de lucht zit – voor een mooi uitzicht en ver zicht, waarbij we zelfs met ray tracing schaduwen op drie of vier kilometer afstand kunnen maken.”

Dankzij de nieuwe solid-state schijven kunnen ontwikkelaars nog meer realisme bieden Dingen zijn sneller dan voorheen. In termen van wereldontwerp betekent dit dat aandachtspunten veel dichter bij elkaar kunnen worden geplaatst. “Bij oude harde schijven moesten ze erg ver uit elkaar staan [apart]”Je moest het oude en het nieuwe uitzenden, dus je creëerde gewoon een gecompliceerde wereld”, zei Jansen.

De ontwikkelaars zeggen ook dat alles er ook beter uit zal zien. Het is niet schokkend, maar het is interessant om ze te horen praten over de manieren die zullen opduiken. Een voorbeeld: gebladerte. “Het kan eigenlijk omgaan met de transparantie van papieren […] Zo kan hij zien hoeveel licht er door de bladeren wordt gereflecteerd, hoe kleurrijk het is en al het andere. Je krijgt prachtige waterreflecties en uitzichten, zelfs tot aan de enorme wolken in de lucht – ze krijgen ook nog eens de juiste verlichting.”

aangekondigd in 2017, symbool afbeelding Het is een van de weinige ambitieuze Ubisoft-projecten waar we de afgelopen jaren niet veel over hebben gehoord. Het kleine nieuws dat u in twijfel trekt, komt meestal in de vorm van vertragingen Rustig geobserveerd tijdens gesprekken met investeerders. De laatste hiervan zorgde ervoor dat de game ergens in 2022 werd uitgebracht. Tegen die tijd zullen in ieder geval meer mensen de kans hebben om de nieuwe consoles te kopen.

READ  De Xbox Series X-controller gebruiken met je telefoon
Written By
More from Vanessa Hale
Kan Xbox One Forza Horizon 5 echt draaien? • Eurogamer.net
We noemden het een Xbox Series X-meesterwerk en dat is niet overdreven...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *